یک عضو هیات علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان و دبیر کانون دانشگاهیان شعبه سیستان و بلوچستان در گفتوگو با ایسنا، در این زمینه گفت: اگر چه خلیج فارس یکی از نادرترین بوم سازگانها به شمار میرود ولی با افزایش تولیدات و حمل و نقل مواد نفتی آلودگی حاصل از این فعالیت نیز بیشتر خواهد شد و خود بخود تهدیدات بیش از توان پالایش طبیعی خواهد بود که نیازمند مدیریت جدی در این بخش است.
غلامرضا نوری افزود: جنگلهای مانگرو و جزیره قشم بهعنوان زیستگاهی تاثیرگذار در رشد و نمو آبزیان و صنعت شیلات باید به شکل ویژه مورد توجه قرار گیرند.
وی اظهار کرد: اغلب آلودگیهای آبی خلیج فارس ناشی از فعالیتهای انسان در محیط است که فعالیتهای صنعتی، تجاری، کشاورزی، استخراج نفت، اکوتوریسم و... از آن جملهاند.
نوری ادامه داد: نداشتن آمار و برآوردهای دقیق از انواع آلودگیها، نباید ما را به اشتباه بیندازد که هیچ مشکل زیستمحیطی در منطقه وجود ندارد. بنابراین پایش و ارزیابی مستمر فعالیتها و اقدامات در مناطق ساحلی خلیج فارس و اندازهگیری عناصر مضر از اهمیت ویژهای برخوردار است.
نوری در پایان گفت: با توجه به نقش جهانی خلیج فارس و کارکردهای فراوان زیستمحیطی آن عناصر استراتژیک در سه سطح محلی، منطقهای و بینالمللی برای تحکیم و تحقق مدیریت جامع ساحلی بیش از پیش ضرورت دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام سید کاظم سید باقری، معتقد است گفتمان مقاومت یک آرمان فراگیر اسلامی و انسانی است که فراتر از مرزها و فرقهها حرکت میکند
استاد یدالله کابلی معتقد است: تحولات نقاشیخط، نمایش قدرت نوآوری و خلاقیت در عرصه خط است
مصطفی کارخانه در گفتوگو با «جامجم»: