به گزارش جام جم آنلاین مازندران ،محمدعلی رمضانی سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران در جلسه کارگروه آرد و نان در محل فرمانداری این شهرستان؛ اظهار کرد: کیفیت آرد اصلیترین دغدغه مدیریت استان محسوب میشود.وی با یادآوری حساسیت استاندار نسبت به کیفیت نان مصرفی مردم، اعلام کرد: در حال حاضر ۵۰ درصد سهمیه گندم کارخانجات براساس درجهبندی کیفی آنها انجام میشود.سرپرست ادارهکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران با اشاره به تفاوت فاحش قیمت گندم و آرد یارانهای، تصریح کرد: شکاف اقتصادی منشأ برخی تخلفات محسوب میشود.رمضانی بیان کرد: قیمت هر کیلوگرم گندم از یکهزار و ۱۵۰ تومان در سال ۱۳۹۴ به ۲۰ هزار و ۵۰۰ تومان در سال ۱۴۰۴ رسیده است؛ در حالی که قیمت آرد یارانهای در این مدت ثابت مانده و این عدم تناسب، موجب بروز تخلفاتی از جمله خروج آرد از چرخه مصرف نانواییها و سوءاستفادههای غیرمجاز شده است.