اقلیم متغیر مازندران؛ عامل اصلی ترکیدگی مرکبات

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به ترکیدگی برخی از محصول مرکبات روی درخت، گفت: شرایط اقلیمی خاص منطقه و خشکی باغ‌ها در فصل تابستان که آبیاری مناسبی صورت نگرفت، بوده است.
کد خبر: ۱۵۲۱۲۱۲

   به گزارش جام جم آنلاین مازندران ،حمید نادریان مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران  با اشاره به تداوم برداشت محصول نارنگی پیش‌رس در باغات استان، اظهار کرد: موضوع مهم دقت باغداران در برداشت محصول است تا تداوم و حفظ بازار صادراتی محقق شود.وی افزود: بحث صادرات محموله نارنگی نیز در حال انجام است.مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران در ارتباط با وضعیت آفت مگس میوه در باغات استان، بیان کرد: باتوجه باغداران به توصیه‌ها و هشدارها بحث آفت مگس میوه که برای باغداران به‌عنوان چالش بود، رفع شد.
 
نادریان با اشاره به اینکه ترکیدگی میوه روی درخت به یکی از دغدغه‌های اصلی باغداران مازندران تبدیل شده است، اظهار داشت: به‌دلیل شرایط اقلیمی خاص منطقه و خشکی محدودی از باغ‌ها در فصل تابستان که آبیاری مناسبی صورت نگرفته بود، بارش‌های پاییزی موجب ترک خوردن پوست میوه‌ها شده است.وی ادامه داد: دلیل ترکیدگی برخی از محصول مرکبات ناشی از مدیریت تغدیه و شرایط خاص آب و هوایی و اقلیم مازندران است.مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران یادآور شد: بحث صادرات محصول مرکبات نیز با تایید کلینیک‌های گیاه‌پزشکی درحال انجام است و درصورت تایید نسبت به صادرات محصول اقدام می‌شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰