استاندار همدان:

امنیت پایدار بسترساز توسعه و رفاه است

استاندار همدان با اشاره به جایگاه مهم نیروهای مسلح در تأمین امنیت، گفت: امنیت پایدار بسترساز توسعه و رفاه است.
کد خبر: ۱۵۱۹۶۶۷

به گزارش جام جم آنلاین همدان، حمید ملانوری‌شمسی در مراسم تکریم و معارفه فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) با قدردانی از خدمات سردار مجیدی اظهار داشت: چهل سال حضور وی در سنگر دفاع و مقاومت، ارزشی ماندگار دارد و مردم استان قدردان این تلاش‌ها هستند.

وی با خیرمقدم به سردار زارع‌کمالی افزود: سوابق مدیریتی درخشان، تعهد، جدیت و توانایی مدیریتی ایشان زبانزد است و حضور ایشان در مسئولیت جدید امیدآفرین خواهد بود.

استاندار همدان با اشاره به نقش تاریخی استان در دفاع مقدس خاطرنشان کرد: همدان همچنان نقشی اثرگذار در امنیت کشور ایفا می‌کند و پذیرش مسئولیت توسط فرمانده جدید، نشان از روحیه مجاهدت در این استان دارد.

وی با تأکید بر برنامه‌محوری مدیریت استان تصریح کرد: مدیریت استان در مسیر توسعه پایدار قرار گرفته و اسناد و قوانین بالادستی از جمله سند آمایش سرزمین در برنامه هفتم توسعه، ۵۰ سیاست کلی ابلاغی مقام معظم رهبری و شعارهای سال به عنوان دستور جدی برای ما ملاک عمل هستند.

ملانوری‌شمسی افزود: منابع داخلی و ظرفیت‌های محلی محور توسعه استان هستند و وفاق و انسجام ملی در استان شکل گرفته است.

وی امنیت را بزرگ‌ترین نعمت پس از سلامت دانست و گفت: توسعه و رفاه بدون امنیت امکان‌پذیر نیست و امنیت پایدار بستر همه فعالیت‌های اجتماعی و اقتصادی است.

ملانوری‌شمسی تصریح کرد: مدیریت زمان و منابع با اصل بهره‌وری، نقشه جامع تحول استان و برنامه‌های عملیاتی مبتنی بر نظام مسائل، همه در پرتو امنیت تحقق می‌یابد.

استاندار همدان شورای تأمین استان را یکی از بهترین شوراهای کشور توصیف کرد و افزود: دستگاه قضایی، اداره کل اطلاعات، فرماندهان ارتش و سپاه در این شورا فعالانه حضور دارند. سردار مجیدی از مؤثرترین اعضای شورا بوده و تحلیل‌های ایشان همواره ارزشمند بوده است.

وی با اشاره به جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اخیر خاطرنشان کرد: در این ایام بیش از ۴۰۰ هزار نفر به جمعیت استان اضافه شد و مدیریت محلی وظایف سنگینی بر عهده داشت.

ملانوری‌شمسی افزود: سپاه استان با تشکیل دو تیپ جدید شهید سلامی و شهید شادمانی، مسلح کردن سه هزار نیروی بسیجی، راه‌اندازی ۵۶ ایست و بازرسی و تشکیل تیم‌های ترکیبی سپاه، بسیج و فراجا نقش مهمی در حفظ امنیت ایفا کرد. همچنین پشتیبانی جنگ توسط سپاه و بسیج و سازماندهی سریع ظرفیت‌های مردمی قابل تقدیر است.

وی عنوان کرد: امنیت مطلوب استان زمینه‌ساز تداوم سرمایه‌گذاری است. سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی با اطمینان وارد استان شده‌اند، هرچند در دوران جنگ برخی سرمایه‌گذاران خارجی ناچار به خروج شدند، اما پس از آتش‌بس با فراهم شدن شرایط مطلوب، بازگشتند.

ملانوری‌شمسی در پایان گفت: تلاش‌های چهل‌ساله سردار مجیدی در سنگر دفاع و امنیت فراموش‌نشدنی است و حضور سردار زارع‌کمالی خون تازه‌ای در رگ‌های امنیت استان خواهد بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰