در دیدار دکتر جوکار با رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)؛

پیگیری مطالبات کلیدی حوزه انتخابیه

دکتر محمدصالح جوکار، نماینده مردم شریف یزد، اشکذر، زارچ و بخش ندوشن، در نشستی با دکتر فتاح، رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، با ارائه نامه‌هایی رسمی، مجموعه‌ای از مطالبات مهم و راهبردی حوزه انتخابیه را پیگیری نمود.
کد خبر: ۱۵۱۹۶۱۲

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد -در این دیدار، دکتر جوکار با تشریح نیازهای استان، خواستار مساعدت و مشارکت این ستاد در حوزه‌های مختلف شد.

بخش قابل توجهی از درخواست‌ها بر توسعه زیرساخت‌های آموزشی متمرکز بود و شامل درخواست تخصیص اعتبار برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام، ساخت فضاهای آموزشی جدید در شهرستان زارچ و نواحی شهر یزد و همچنین تجهیز مدارس در مناطق روستایی می‌شد.

در حوزه حمایت‌های اجتماعی نیز، تأمین اعتبار سهم آورده مسکن برای خانوارهای دارای دو عضو معلول و مساعدت جهت احداث استخر در اردوگاه مددجویی شیرکوه مورد تأکید قرار گرفت.

علاوه بر این، با هدف توسعه زیرساخت‌های فرهنگی و ورزشی، پیشنهاداتی جهت سرمایه‌گذاری ستاد در پروژه‌های عمرانی استان و واگذاری زمین برای احداث یک مجموعه فرهنگی-ورزشی در محله قاسم‌آباد یزد ارائه گردید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰