به گزارش جام جم آنلاین از آناتولی، «آنتونیو تاجانی» وزیر امور خارجه ایتالیا امروز (دوشنبه) در سخنانی با ابراز نگرانی از کشته شدن پنج خبرنگار در حمله اخیر رژیم صهیونیستی به نوار غزه، گفت که خبرنگاران باید بتوانند آزادانه و در امنیت کامل وظایف حرفهای خود را انجام دهند.
تاجانی گفت: «ما پیشتر همراه با بسیاری کشورهای دیگر سندی را در زمینه فعالیت رسانهها در غزه تصویب کردهایم. موضع ما در قبال آزادی مطبوعات تغییری نکرده است. ما معتقدیم باید امنیت خبرنگاران تضمین شود و آنها بتوانند در نوار غزه به کار خود ادامه دهند.»
در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به مجتمع پزشکی ناصر در خان یونس واقع در جنوب نوار غزه، ۲۰ نفر از جمله پنج روزنامهنگار و یک آتشنشان، به شهادت رسیدند. وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که ارتش اسرائیل طبقه چهارم یکی از ساختمانهای این مجتمع را در دو حمله هوایی هدف قرار داده است.
تلویزیون رسمی فلسطین اعلام کرد که «حسام المصری» فیلمبردار شبکه الجزیره و «محمد سلامه» نیز در میان کشته شدگان بودند.