پیکر شهید حسن تولی در میان اندوه و افتخار هموطنانش آرام گرفت

پیکر شهید حسن تولی در میان اندوه و افتخار هموطنانش آرام گرفت

پیکر شهید ستوان سوم حسن تولی از نیروهای انتظامی استان گلستان که در حمله تروریستی به پاسگاه‌های انتظامی خاش - ایرانشهر به شهادت رسید، با حضور پرشور مردم در زادگاهش گالیکش تشییع و به خاک سپرده شد.
کد خبر: ۱۵۱۵۴۱۳
نویسنده شبیر دائمی

پیکر مطهر این شهید فراجا که در حمله تروریستی به واحدهای گشت انتظامی در محور خاش - ایرانشهر به درجه رفیع شهادت نائل شده بود، روز یکشنبه  دوم شهریوربا حضور گسترده اقشار مختلف مردم در شهرستان گالیکش استان گلستان تشییع شد.

مراسم تشییع این شهید والامقام که همزمان با سالروز شهادت امام رضا (ع) برگزار شد، از مقابل ساختمان مرکز بهداشت شماره یک گالیکش با تشریفات نظامی آغاز و تا چهارراه گلزار شهدای این شهر ادامه یافت.

پس از اقامه نماز، پیکر این شهید بزرگوار به زادگاهش، روستای «یورت زینل» منتقل و در آرامستان این روستا به خاک سپرده شد.

شهید ستوان سوم «حسن تولی» متولد ۱۰ اردیبهشت ۱۳۷۷ بود و یک فرزند دختر ۱۱ ماهه از خود به یادگار گذاشته است.

مراسم استقبال و وداع با پیکر این شهید مدافع امنیت، شب گذشته نیز در گالیکش برگزار شده بود. همچنین در طول مسیر انتقال پیکر از مشهد مقدس، خراسان شمالی و پاسگاه تنگراه، نیروهای فراجا و مرزبانی از این شهید بزرگوار استقبال کردند.معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان با تسلیت شهادت پنج تن از پرسنل فراجا از جمله ستوان سوم «حسن تولی» از اهالی گالیکش این استان در پی حمله بزدلانه روز جمعه هفته گذشته (۳۱ مرداد) عوامل تروریستی به ۲ واحد گشت انتظامی در محور «خاش - ایرانشهر» تصریح کرد: این شهادت‌ها به هیچ وجه روحیه مردم ما را متزلزل نخواهد کرد. 

محمد حمیدی روز یکشنبه در حاشیه مراسم تشییع شهید حسن تولی در گالیکش به خبرنگاران بیان کرد: تروریست‌ها و حامیانی که آنها را به لحاظ لجستیک تجهیز و پول می‌دهند، بدانند که این شهادت ها نه تنها روحیه مردم ما را متزلزل نمی‌کند بلکه آنها را برای دفاع از کشورشان، قوی‌تر هم می‌کند.

وی افزود: حضور پرشور اقشار مختلف مردم در آیین تشییع شهدا هم که امروز شاهد آن هستیم نشان دهنده این حقیقت است که مردم ما همواره برای دفاع از کشورشان و خون شهیدان خود در صحنه حاضر هستند.

حمیدی اضافه کرد: مردم ایران اسلامی قدرشناس هستند و قدر فرزندان خود را که در دفاع از کشور و تامین امنیت آن، خون شان را نثار می کنند، می‌دانند.

معاون استاندار گلستان: شهادت‌ها، روحیه مردم را متزلزل نمی‌کند

خون شهیدان، نشانه حقانیت راه انتظامی است

فرمانده انتظامی گلستان هم در حاشیه این آیین به خبرنگاران، گفت: خون شهیدانی که فراجا در راه تامین امنیت و نظم عمومی کشور تقدیم می‌کند، نشانه حقانیت این مسیر و امضایی است برای ادامه مسیری که انتخاب کردیم.

سردار «محمدسعید فاضل دادگر» افزود: گروهک‌های تروریستی کوردل بدانند که فرزندان این ملت در فراجا هرگز اجازه نخواهند داد که مردم ما روی ناامنی را ببینند.

وی اضافه کرد: ماموران فراجا در انجام وظایف و ماموریت‌های محوله با اقتدار و تا آخرین قطره خون پای انقلاب و مردم آن ایستاده‌اند.

در حمله تروریستی گروهک «جیش الظلم» به دو واحد گشت انتظامی در ایرانشهر در تاریخ ۳۱ مرداد، پنج تن از نیروهای فراجا شامل استوار یکم «محمدرضا رحیمی»، گروهبان‌یکم «محمد نوروزی»، استوار دوم «حسن تولی»، سرباز «هادی رویایی» و سروان «غلامرضا وحدانی» به شهادت رسیدند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰