به گزارش جامجمآنلاین از تسنیم، پویش حمایت از موشکهای ایرانی که توسط جوانان و برخی بلاگرهای مشهور عراقی و جهان اسلام در راهپیمایی اربعین شروع شده است اکنون به زبان مشترک مردم عراق و ایران در راهپیمایی اربعین تبدیل شده است و موکبداران عراقی با حرکات دست خود که نشانهای از حمایت از موشکهای ایرانی است به استقبال ایرانیها میروند.
پویش حمایت از موشکهای ایرانی که به نوعی با زبان بدن ابراز شده است با واکنش گسترده مسلمانان سایر کشورها نیز همراه شده و هماکنون در راهپیمایی اربعین علاوه بر عراقیها، راهپیمایان سایر کشورهای اسلامی نیز به آن پیوستهاند.
یکی از سخنگوهای ارتش رژیم صهیونیستی به پویش مردم عراق واکنش نشان داده بود که توسط بلاگرها و فعالان فضای مجازی عراق پاسخ داده شد؛ برخی از فعالان فضای مجازی عراقی در صفحات خود نوشتند که رژیم صهیونیستی حتی از حرکات دست و زبان بدن حامیان جبهه مقاومت وحشت دارد.