هتل‌های مشهد در ایام پیک از خاموشی معاف می‌شوند

فرماندار مشهد گفت: هتلداران مشهد برای استفاده از انرژی‌های پاک تشویق شده‌اند و در ایام خاص معافیت‌هایی از جمله معافیت از خاموشی برای آنها در نظر گرفته شده است.
کد خبر: ۱۵۱۴۰۴۲
هتل‌های مشهد در ایام پیک از خاموشی معاف می‌شوند
به گزارش جام جم آنلاین، سیدحسن حسینی  اظهار کرد: با توجه به ظرفیت هتل‌های مشهد که اکنون بیش از ۵۰ درصد کل هتل‌های کشور را شامل می‌شود، اقدامات ویژه‌ای برای حمایت از این بخش در حال اجرا است.
 
وی افزود: این رشد قابل توجه نه تنها به برکات وجود بارگاه ملکوتی ائمه اطهار (ع) و جذب زائران مرتبط است، بلکه نقش بازار‌ها و پاساژ‌های بزرگ مشهد نیز در رونق این صنعت غیرقابل انکار است.
 
حسینی با اشاره به معافیت‌های هتلداران مشهد گفت: این اقدامات با هدف کاهش هزینه‌ها و افزایش کارایی هتل‌ها انجام می‌شود.
 
فرماندار مشهد خاطرنشان کرد: با وجود چالش‌هایی که در ایام جنگ اخیر پیش آمد و ظرفیت هتل‌ها را تحت تأثیر قرار داد، هماهنگی و تعامل خوبی بین جامعه هتلداران و مسئولان برقرار است. نشست‌های مشترک برای بررسی مشکلات و تعریف ظرفیت‌های جدید برگزار شده و تلاش می‌شود تا با حمایت‌های ویژه از ضرر و زیان هتلداران به ویژه پس از جنگ که افت صنعت گردشگری را در پی داشت جلوگیری شود. 
 
وی بیان کرد: این اقدامات نه تنها به رونق صنعت گردشگری مشهد کمک می‌کند، بلکه گامی مهم در جهت توسعه پایدار و استفاده از انرژی‌های پاک در این شهر مقدس است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰