جام جم آنلاین، اکبر محمدی شامگاه دوشنبه در بازدید از روستای سرهویه بخش کلاترزان سنندج، با اشاره به جایگاه برتر استان در جذب اعتبارات عمرانی کشور، اظهار کرد: با وجود مشکلات اقتصادی و تحریمها، پروژه جاده هویه–سرهویه با تأمین اعتبار و همکاری مردم، به سرانجام خواهد رسید.
وی در ادامه افزود: بعد از انقلاب اسلامی اقدامات زیادی در روستاها انجام شده اما متأسفانه همچنان شاهد محرومیت در روستاهای کردستان هستیم.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان ادامه داد: با تلاش استاندار، نمایندگان مجلس و فرمانداران، اعتبارات خوبی جذب شده و پروژههای اساسی آغاز شده است.
محمدی با بیان اینکه محرومیت در کردستان ریشهای تاریخی دارد، اضافه کرد: سرمایهگذاریهایی که بعد از انقلاب در بسیاری از نقاط کشور انجام شد، در کردستان کمتر بوده و ما امروز میراثدار این وضعیت هستیم.
وی در خصوص پروژه جاده هویه - سرهویه گفت: این مسیر با قرارداد ۳۰ ماهه و برآورد ۵۷ میلیارد تومان برای سه و نیم کیلومتر، تأمین اعتبار خواهد شد. این رقم در مقایسه با کل اعتبار ۶۵۰ میلیارد تومانی شهرستان سنندج، عدد بزرگی است و نیاز به همت همهجانبه دارد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی کردستان با تأکید بر لزوم رفع موانع محلی، افزود: به دلیل شرایط خاص توپوگرافی و وجود معارض، همکاری مردم برای حل این مشکلات ضروری است تا روند کار متوقف نشود. ما قدردان نجابت مردم این منطقه هستیم و با وجود محدودیتها، برای رفع محرومیت استان تلاش میکنیم.