جوانسازی مرغ‌ها، راهکاری برای عرضه پایدار تخم‌مرغ
معاون بهبود تولیدات دامی استان قم؛

جوانسازی مرغ‌ها، راهکاری برای عرضه پایدار تخم‌مرغ

به گفته منصور دیان اردستانی، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قم جوانسازی مرغ‌ها راهکاری برای متعادل‌سازی قیمت‌ها و تضمین عرضه پایدار تخم مرغ است.
کد خبر: ۱۵۱۲۵۰۹
به گزارش جام‌جم‌آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان؛ منصور دیان اردستانی، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قم گفت:در مسیر مدیریت تنظیم بازار در نیمه دوم سال، روند مطلوب تولید تخم‌مرغ در استان با حمایت‌های هدفمند از مرغداران و ارائه مشوق‌های لازم، ادامه خواهد یافت.
 
 اقدامات حمایتی برای پایداری تولید
او با اشاره به اهمیت تأمین تخم‌مرغ خوراکی در نیمه دوم سال، گفت: در راستای متعادل‌سازی قیمت‌ها و تضمین عرضه پایدار، برنامه‌هایی در سطح ملی و استانی اجرا شده است. از جمله این اقدامات، حذف گله‌های مرغ تخمگذار با سن بیش از ۸۰ هفته و اجرای برنامه تولک‌بری اختیاری برای بخشی از جمعیت مرغان تخم‌گذار با سن ۵۰ تا ۶۰ هفته است.
 
تولک‌بری؛ راهکاری برای جوان‌سازی گله‌ها
او افزود: تولک‌بری فرآیندی طبیعی در طیور است که با ریزش پر‌های قدیمی و رشد پر‌های جدید همراه است. این فرآیند موجب جوان‌سازی دستگاه تولید مثلی پرندگان شده و با اختصاص مشوق‌های لازم، مدت زمان نگهداری گله‌ها نیز افزایش می‌یابد.
 
 خرید حمایتی و بهره‌برداری از ظرفیت صنایع فرآوری
اردستانی تأکید کرد: شرکت پشتیبانی امور دام کشور نیز با ادامه خرید حمایتی تخم‌مرغ خوراکی و بهره‌برداری از ظرفیت صنایع فرآوری مانند تولید پودر و مایع پاستوریزه منجمد، نقش مؤثری در تنظیم بازار ایفا می‌کند.
 
 قم؛ قطب تولید تخم‌مرغ کشور
به گفته معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قم، استان قم با تولید بیش از ۵۸ هزار تُن تخم‌مرغ در پنج ماه نخست سال جاری و صادرات ۸۰ درصد از تولیدات خود، جایگاه سوم کشور در تولید تخم‌مرغ را به خود اختصاص داده است. این استان با ظرفیت بالای مرغداری‌های تخمگذار و گوشتی، نقش مهمی در تأمین امنیت غذایی کشور دارد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰