سفر پر بار استاندار به پایتخت

میزبانی فرودگاه‌های خراسان جنوبی برای پروازهای اربعین

سفر پرثمر استاندار خراسان جنوبی به پایتخت، بار دیگر نویدبخش گشایش‌هایی در حوزه‌های زیربنایی و خدماتی استان شد؛
کد خبر: ۱۵۱۱۱۵۴

به گزارش خبرنگار جام جم انلانی از بیرجند ، سیدمحمدرضا هاشمی امروز در جمع خبرنگاران با تشریح سفر خود به پایتخت در رأس این دستاوردها، فراهم شدن زمینه میزبانی فرودگاه‌های استان از پروازهای ویژه اربعین است. این اتفاق، علاوه بر تسهیل رفت‌وآمد زائران، ظرفیت‌های حمل‌ونقل هوایی خراسان جنوبی را وارد مرحله‌ای تازه از توسعه خواهد کرد.

استاندار خراسان جنوبی گفت: فرودگاه‌های خراسان جنوبی، ظرفیت میزبانی پروازهای اربعین را دارد.

وی با بیان این مطلب به تشریح نتایج دیدار خود با رئیس سازمان هواپیمایی کشور پرداخت و تصریح کرد: در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از وضعیت فرودگاه‌های بین المللی شهید کاوه بیرجند و شهدای طبس بر ضرورت افزایش تعداد پروازها با حضور ایرلاین‌های مختلف تأکید شد.

استاندار خراسان جنوبی اظهار داشت: با توجه به استقبال کم نظیر مردم از مراسم راهپیمایی اربعین حسینی (ع)، موضوع تسهیل شرایط اعزام این عزیزان به عنوان یک ضرورت مطرح شد.

هاشمی افزود: در این نشست با اشاره به سابقه انجام پروازهای استان به عتبات عالیات، اختصاص پرواز ویژه اربعین به عنوان یک مطالبه مهم عنوان گشت.

وی  بیان کرد: توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل به ویژه در بخش فرودگاهی به عنوان یک پیش‌نیاز اساسی پیشرفت و تعالی استان از اولویت‌های ویژه ماست و از هر فرصتی برای تحقق آن استفاده می‌شود‌.

به گفته وی؛ نظر مساعد رئیس سازمان هواپیمایی کشور در پاسخ به موارد مطرح شده،  مهمترین نتیجه این دیدار بود.

۳۸ درصد صادرات کشور به افغانستان از مرز ماهیرود

استاندار خراسان جنوبی  همچنین به حضور خود در نشست استانداران سراسر کشور که به ریاست رئیس جمهور در وزارت کشور برگزار شد اشاره کرد و طی گزارشی از وضعیت موجود ماهیرود و نقش این سایت مرزی در اقتصاد کشور گفت و افزود: گذرگاه ماهیرود در جنگ ۱۲ روزه، نقش بسزایی در مبادلات مرزی داشت.

وی با تأکید بر اینکه ماهیرود، فعال‌ ترین گذرگاه مرزی شرق کشور است، تصریح کرد: در نیمه دوم سال گذشته ۳۸ درصد صادرات کشور به افغانستان از مرز ماهیرود انجام شده است.

استاندار خراسان  جنوبی با اشاره به فعال‌تر شدن مرز ماهیرود در ایام جنگ، اظهار داشت: در این ایام و در کمتر از دو روز یک هزار و ۳۰۴ دستگاه کامیون از مرز ماهیرود به سمت افغانستان تردد کرده‌اند که رکوردی کم نظیر بود.

هاشمی به زیرساخت‌های مهیا شده در این گذرگاه اشاره کرد و گفت: ۲۴ ساعته شدن خدمات دهی در این مرز، رضایت خاطر تجار و بنکداران را به همراه داشته و در اقبال به این مجموعه مؤثر بوده است.

وی از نقش این مرز در تحقق سیاست دولت و تأکید بر خروج اتباع غیرمجاز هم گفت و متذکر شد: بار و اثاثیه اتباع فاقد مدارک هویتی از مرز ماهیرود خارج می‌شود.

استاندار خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: حفظ کرامت انسان و تأمین زیرساخت‌های لازم در راستای رفاه اتباع در هنگام خروج از این مرز مورد تأکید است.

هاشمی ادامه داد: نامه‌های جداگانه معاونین مرزبانی ابونصر فراهی و هیئت مدیره اتاق تجارت و سرمایه‌ گذاری ولایت فراه افغانستان مبنی بر رضایت از عملکرد استان، گواهی بر مطلوب بودن خدماتی است که در ماهیرود ارائه می‌شود.

وی تأکید کرد: توجه ویژه به ماهیرود و توسعه زیرساخت‌ها و خدمات روبنایی موجود می‌تواند به ارتقای شرایط موجود انجامیده و در رشد صادرات کشور مؤثر باشد.

دیدار هاشمی استاندار خراسان جنوبی با پورفرزانه رئیس سازمان هواپیمایی کشور با حضور هاشمی نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس و نصیری نماینده مردم فردوس، طبس، بشرویه، سرایان و عشق آباد انجام شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰