درخواست قانونگذاران آلمانی برای توقف صادرات تسلیحات به رژیم صهیونیستی

قانونگذاران آلمانی از حزب حاکم سوسیال دموکرات خواستار پایان صادرات تسلیحات این کشور به سرزمین‌ های اشغالی به دلیل اقدامات نظامی وحشیانه رژیم صهیونیستی در نوار غزه شدند.
قانونگذاران آلمانی از حزب حاکم سوسیال دموکرات خواستار پایان صادرات تسلیحات این کشور به سرزمین‌ های اشغالی به دلیل اقدامات نظامی وحشیانه رژیم صهیونیستی در نوار غزه شدند.
کد خبر: ۱۵۰۴۹۲۱

به گزارش جام جم آنلاین، «آدیس احمدوویچ» سخنگوی سیاست خارجی فراکسیون پارلمانی حزب سوسیال دموکرات (SPD) به مجله خبری اشترن گفت: سلاح‌های آلمانی نباید برای گسترش فجایع انسانی و نقض قوانین بین‌المللی استفاده شوند.

وی افزود: بنابراین، ما از دولت بنیامین نتانیاهو (نخست وزیر رژیم صهیونیستی) می‌خواهیم که آماده پذیرش آتش‌بس و بازگشت به میز مذاکره باشد.

«رالف استگنر» همکار و هم‌حزبی او نیز با تکرار اظهارات احمدوویچ گفت: فاجعه انسانی برای مردم غیرنظامی فلسطین و نقض قوانین بین‌المللی توسط دولت نتانیاهو باید فوراً پایان یابد و نباید با سلاح‌های آلمانی طولانی شود.

بنابر گزارش خبرگزاری آناتولی، دولت آلمان پیش از این به دلایل ظاهرا موجه، رژیم صهیونیستی را از رویه عدم تأمین سلاح برای مناطق درگیری مستثنی کرده و مدعی بود که این سلاح‌ها می‌توانند به امنیت و دفاع این رژیم خدمت کنند.

اما استگنر خاطر نشان کرد: در حال حاضر، چنین چیزی در نوار غزه و کرانه باختری منتفی است.

همچنین «ایزابل کادمارتوری» نماینده پارلمان آلمان از حزب سوسیال دموکرات هشدار داد که برلین با تأمین سلاح برای اسرائیل می‌تواند در جنایات جنگی همدست باشد.

او تاکید کرد که «این امر می‌تواند منجر به پیگرد قانونی خود آلمان توسط دادگاه‌های بین‌المللی شود.»

کادمارتوری افزود: بنابراین، دولت آلمان به‌ویژه باید با متوقف کردن تأمین مهمات و قطعات یدکی تانک، صادرات اسلحه را محدود کند.

آلمان مدت‌هاست که متحد کلیدی رژیم صهیونیستی بوده است و «فریدریش مرتس» صدراعظم آن، اغلب بر مسئولیت ویژه آلمان در قبال امنیت اسرائیل تأکید می‌کند. با این حال، منتقدان استدلال می‌کنند که حمایت بی‌دریغ آلمان از دولت بنیامین نتانیاهو به اعتبار بین‌المللی آن آسیب می‌رساند و برلین را در صحنه جهانی منزوی‌تر می‌کند.

رژیم صهیونیستی به دلیل اقدامات وحشیانه خود در غزه، جایی که ده‌ها هزار فلسطینی، شامل زنان و کودکان در نتیجه حملات آن در ۱۹ ماه گذشته جان خود را از دست داده، میلیون‌ها فلسطینی همچنان آواره هستند و با کمبود شدید غذا، لوازم پزشکی و سایر ملزومات مواجه هستند، در دیوان بین‌المللی دادگستری با اتهامات نسل‌کشی و جنایات جنگی روبرو است.

ارتش صهیونیستی با رد درخواست‌های بین‌المللی برای آتش‌بس، از اکتبر ۲۰۲۳ حملات وحشیانه علیه غزه را آغاز کرده و بیش از ۵۳۹۰۰ فلسطینی را که بیشتر آنها زن و کودک هستند، کشته است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها