موفقیت عمل جراحی نادر در زاهدان
پیچش غیرطبیعی سه قسمت از روده؛

موفقیت عمل جراحی نادر در زاهدان

استاندار اردبیل:

ضرورت احیای هویت تاریخی و اجتماعی نسل جدید

استاندار اردبیل با بیان این که نسل جدید با بحران هویت مواجه شده گفت: هویت تاریخی، فرهنگی و اجتماعی این نسل باید از سوی متولیان فرهنگی و دانشگاهیان احیا شود.
استاندار اردبیل با بیان این که نسل جدید با بحران هویت مواجه شده گفت: هویت تاریخی، فرهنگی و اجتماعی این نسل باید از سوی متولیان فرهنگی و دانشگاهیان احیا شود.
کد خبر: ۱۴۹۰۲۹۵

به گزارش جام‌جم‌آنلاین از ایرنا و استانداری اردبیل، مسعود امامی یگانه در نشست با اعضای شورای علمی دانشنامه تاریخی استان اقدامات انجام شده در تدوین دانشنامه تاریخی را قدم بزرگی برای احیای تاریخی و فرهنگی دانست و افزود: با این دانشنامه هویت تاریخی به نسل جدید شناسانده می‌شود.

وی با بیان اینکه باید مرجعیت مناسب در حوزه تاریخی، فرهنگی و ادبیات مطرح شود، اظهار کرد: محققان، پژوهشگران و استادان دانشگاه تلاش کنند اطلاعات و اسناد تاریخی استان در حوزه‌های مختلف احیا شود.

استاندار اردبیل هوش مصنوعی را قابلیت بزرگی در پردارش اطلاعات تاریخی ذکر کرد و گفت: هوش مصنوعی تمام اطلاعات علمی و تاریخی را در اختیار کاربران می‌گذارد، البته گاهی اطلاعات نادرست هم در حوزه‌های مختلف هویت تاریخی را مورد هجمه قرار داده است.

امامی یگانه ادامه داد: در دنیا هویت یک کشور و انتقال آن به نسل آینده جزو برنامه‌های جدی قرار گرفته و لازم است استادان دانشگاه، مراکز علمی و دانشگاهی و محققان در احیای هویت تاریخی و فرهنگی استان اهتمام جدی داشته باشند.

وی اظهار کرد: در حوزه فرهنگی هم اطلاعات به صورت وارونه به مردم داده شده و همین امر سبب شکاف عمیق بین نسلی و تحریف تاریخ، فرهنگ و ادبیات شده است.

دانشنامه تاریخی اردبیل تدوین می‌شود

سیدمهدی جوادی، مدیر مجموعه دانشنامه تاریخی استان اردبیل هم در این نشست گفت: کار‌های مطالعاتی و تحقیقاتی دانشنامه تاریخی اردبیل شکل منسجمی گرفته است و با بررسی دقیق مدخل‌ها و مباحث گردآوری شده شاهد تدوین این دانشنامه و تقویت مجموعه تاریخی استان اردبیل خواهیم بود.

وی افزود: در تهیه دانشنامه تلاش بر این بوده از چهره برتر ملی دانشنامه‌نویسی کشور استفاده کرده و یک مجموعه ارزشمند را تهیه و در اختیار علاقه‌مندان قرار دهیم.

استاد تاریخ دانشگاه‌های استان اردبیل بیان کرد: با توجه به اینکه برای هر ملت، قوم و قبیله‌ای شناسنامه تاریخی نیاز است، ما نیز تلاش کردیم تا از دوره ظهور اسلام تا قرن ششم هجری و بعد از آن مراحل سیر تاریخی اردبیل را در این مجموعه بازگو کرده و به اهمیت و جایگاه اردبیل نگاهی واقع‌بینانه داشته باشیم.

جوادی اضافه کرد: دانشنامه و یا مدخل مغان و مشگین شهر نیز در حال تهیه و تدوین یوده و تا یک ماه آینده به چاپ می‌رسد.

به گفته این پژوهشگر تاریخ، دانشنامه مربوط به شهرستان‌های خلخال و کوثر هم در مرحله صدور مجوز بوده و دانشنامه نیر، نمین و سرعین نیز تهیه و تدوین خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها