به گزارش جامجمآنلاین از ایرنا،داوود شهرکی در خصوص اقدامات انجام شده حوزه تجارت، بیان کرد: شاید در سالهای گذشته بازارچهها و پایانهها امکانات و تجهیزات درخور شان نداشتند، اما با اقدامات صورت گرفته طلسم شکسته شد به گونهای که بازارچه میلک زیرساخت آن کامل و رویه ترانشیت کالا در بازارچهها فعال و منجر به اشتغال حدود ۸۰۰ نفر در این بخش شده است.
وی افزود: رویه کولبری که سالها در غرب کشور استفاده میشد مصوب کردیم و اقلامی که میتوانستند از این روش وارد شود افزایش یافت. کولبری یا همان تجارت خرد باعث شد طلسم شکسته شود و امروز خشکبار افغانستان از این طریق وارد میشود.
معاون امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: بیش از پنج میلیون دلار ارزش اقلام به این شیوه توسط مرزنشینان وارد شده هم اکنون حدود ۱۰ هزار مرزشین که کارت آنها امتیاز کولبری دارد و میتوانند کالا وارد و در اختیار تجار قرار دهند منجر شده تا بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال از این محل به حساب خانوارهایی که کارت فعال داشته واریز شود.
وی اظهار کرد: در حوزه تجارت مرز میرجاوه موضوع خرده فروشی با مشکل مواجه بود بخشی از کالاهای صادراتی به روش خرد از طریق بازارچه خرده فروشی صادر میشود حدود سه هزار نفر اشتغال در این قسمت ایجاد شده است.
شهرکی گفت: ترانشیپ در زابل و خرده فروشی در میرجاوه دیگر قابل برگشت و تعطیلی نیست چرا که حدود چهار هزار نفر ایرانی و پاکستانی در دو سوی مرز مشغول به کار هستند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
حسن هانیزاده در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
گیتی خامنه از دغدغههای محیطزیستیاش میگوید
علی داوودی و پدرش در تحریریه روزنامه «جامجم»:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد