مدیرعامل اتحادیه مرغداران استان کرمان:

واحدهای مرغداری کرمان برای نوسازی به تسهیلات دولتی نیازمند هستند

مدیرعامل اتحادیه مرغداران استان کرمان گفت: بیش از ۵۰ درصد واحدهای مرغداری استان کرمان فرسوده می باشد که برای نوسازی آنها باید تسهیلات دولتی در نظر گرفته شود.
مدیرعامل اتحادیه مرغداران استان کرمان گفت: بیش از ۵۰ درصد واحدهای مرغداری استان کرمان فرسوده می باشد که برای نوسازی آنها باید تسهیلات دولتی در نظر گرفته شود.
کد خبر: ۱۴۸۷۰۸۱

به گزارش جام جم آنلاین کرمان، سید حسن مهدی، شامگاه چهارشنبه در نشست خبری با بیان اینکه نوسازی و بهسازی واحدهای تولید مرغ استان کرمان یک ضرورت مهم و در بهبود تولید گوشت مرغ اثر گذار می‌باشد گفت: بیش از ۵۰ درصد واحدهای مرغداری این استان قدیمی بوده و با عدم بهره‌وری روبه‌رو هستند.

وی با اشاره به مشکل ناترازی انرژی‌های برق، گاز و گازوئیل در صنعت مرغداری استان کرمان گفت: قطعی‌های برق بالای ٢ ساعت به دلیل حساسیت‌های موجود، باعث تلفات سنگین واحد مرغداری می‌شود.

وی با بیان اینکه متأسفانه برای تأمین سوخت واحدهای مرغداری کرمان مشکلاتی وجود دارد افزود: برخی مواقع عدم اختصاص سوخت گاز و گازوئیل به مرغداری‌ها باعث وقفه در تولید و ایجاد خسارت می‌شود.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران استان کرمان گفت: در برخی از مناطق این استان گاز هنوز به در واحدهای مرغداری نرسیده است که د ر این زمینه باید شرکت گاز بیشتر همکاری نماید.

سید حسن مهدی، افزود: ما برای رفع این مشکل خواستار تسهیلات دولتی برای استفاده از انرژی تجدید پذیر در واحدهای تولیدی مرغ استان کرمان هستیم.

وی اظهار داشت: در حال حاضر ٦٢٠ واحد تولید مرغ، ١٢ کشتارگاه، ٢٠ واحد کشتار کن و ١٨٦٠ فروشگاه عرضه مرغ در استان کرمان وجود دارند که در سامانه ثبت هستند.

مهدی، برخوردهای دستوری و اعمال سیاست‌های شتاب زده را باعث بی انگیزگی تولیدکنندگان مرغ دانست و گفت: در حال حاضر میزان مصرف مرغ روزانه در استان کرمان ٢٢٠ تن است که از این میزان ١٨٠ تن در این استان تولید می‌شود.

وی ادامه داد: مابقی میزان مرغ مصرفی مورد نیاز کرمان از سایر استان‌های همجوار تأمین می‌شود که امیدوارم تا اوایل سال ١٤٠٥ با توسعه واحدهای تولیدی، استان کرمان در تولید مرغ خودکفا شود.

مهدی، افزود: برای ماه مبارک رمضان و سال جدید برنامه ریزی مطلوبی جهت تأمین مرغ صورت خواهد گرفت.

وی استاندارد سازی حمل و نقل جوجه یک روزه را یک ضرورت دانست و گفت: با توجه به اینکه ٨٠ درصد جوجه یک روزه استان کرمان از استان‌های دیگر تأمین می‌شود، به دلیل وجود حمل و نقل غیر استاندارد، واحدهای پرورش دچار مشکل تولید مرغ مناسب و وزن گیری می‌شوند.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران استان کرمان تصریح کرد: در حال حاضر در استان کرمان ماهانه ٣ میلیون ظرفیت جوجه ریزی فراهم است که اگر این ظرفیت جوجه ریزی به ٤ میلیون و ٢٠٠ هزار تن برسد خودکفا خواهیم شد.

سیدحسن مهدی، افزود: تعداد ١١شرکت تعاونی مرغداری در سطح ١٧شهرستان شمال استان کرمان و ١٢ کشتارگاه فعالیت می‌کنند

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها