دیدار بانوان با رهبر انقلاب

نقش زن در جامعه از منظر رهبر معظم انقلاب

حضور زنان و نقش آفرینی‌شان در عرصه‌های مختلف اجتماعی از چالش برانگیزترین مواردی است که در فرهنگ جوامع مختلف بشری مطرح می شود.پس ازپیروزی انقلاب زنان کشور در صحنه‌های مختلف بسیار خوش درخشیدند و نشان دادند که در محیط سالم و عاری از سوءاستفاده‌های مختلف، می‌توانند زمینه ساز اصلاح جامعه با پرورش انسان هایی توانمند شوند.
حضور زنان و نقش آفرینی‌شان در عرصه‌های مختلف اجتماعی از چالش برانگیزترین مواردی است که در فرهنگ جوامع مختلف بشری مطرح می شود.پس ازپیروزی انقلاب زنان کشور در صحنه‌های مختلف بسیار خوش درخشیدند و نشان دادند که در محیط سالم و عاری از سوءاستفاده‌های مختلف، می‌توانند زمینه ساز اصلاح جامعه با پرورش انسان هایی توانمند شوند.
کد خبر: ۱۴۸۶۶۹۰
 
رهبرمعظم انقلاب در بیانات‌شان همواره تاکید بسیاری درباره نقش زنان ومادران درجامعه و خانواده داشتند که درادامه به مناسبت ایام ولادت حضرت زهرا(س) و روز زن، گزیده‌ای از بیانات حضرت آیت ا...خامنه‌ای درباره این موضوع مرور می شود. 

زن مسلمان، الگویی بهتر از فاطمه‌ زهرا(س) نمی‌تواند پیدا کند. 

​​​​​​​بانوان جامعه‌مان سعی کنند هم در امر خانه‌داری هم در امر فعالیت اجتماعی و سیاسی و هم در حکمت و دانش از فاطمه زهرا(س) 
الگوبرداری کنند. 

واقعا عظمت فاطمه‌ زهرا(س) را با هیچ انسانی، جز همان اهل‌بیت پیغمبر و خود رسول‌ا... و اولادش نمی‌شود مقایسه کرد. 

حضور زنان در مشاغل مختلف مدیریتی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی هیچ محدودیتی ندارد. ملاک شایسته‌سالاری است.

در اسلام، زن و مرد مکمل یکدیگرند و در تلاش برای رسیدن به حیات طیبه و توانایی‌های فکری و روحی در عرصه‌های علمی، فرهنگی، هنری، اثرگذاری اجتماعی ــ سیاسی، فعالیت اقتصادی و مسائل بین‌المللی هیچ تفاوتی با هم ندارند. 

این‌که بانویی جوان، از لحاظ معنوی و هویت ملکوتی و جبروتی به جایی برسد که به روایت اهل تشیع و تسنن، خشم او خشم خدا و خشنودی او خشنودی پروردگار را به همراه بیاورد، بسیار پر عظمت و عجیب است.

سرمایه‌داران و سیاستمداران تابع آنها با در دست‌داشتن رسانه‌های مؤثر در جهان، با بی‌صداقتی و دروغگویی و در پوشش ظاهری یک نظریه فلسفی و انسان‌دوستانه، انگیزه‌های جنایتکارانه و فسادانگیز خود را برای دخالت و جهت‌دهی در امور جامعه جهانی زنان و کسب منافع نامشروع، پنهان می‌کنند. 

براساس آیات متعدد قرآن، زن و مرد از جنس یکدیگر، زوج و مکمل هم هستند.

تشکیل خانواده یک سنت الهی آفرینش است که خوشبختانه در فرهنگ ایرانی هم،خانواده دوستی از نشانه‌های مهم قوت و عمق فرهنگی ملت است. 

از منظر اسلام، زن و مرد با وجود تفاوت‌های جسمی، هر دو از توانایی‌ها و نوآوری‌های فکری و عملی و استعدادهای بی‌نهایت برخوردار هستند که باعث می‌شود زن نیز همچون مرد بتواند و در مواردی واجب باشد که در عرصه‌ها و فعالیت‌های گوناگون علمی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، بین‌المللی، فرهنگی و هنری نقش‌آفرینی کند. 

زن و مرد در خانواده از حقوق یکسان برخوردار هستند‌؛ البته از لحاظ عاطفی، اسلام زن را همچون گلی می‌داند که باید از طراوت و عطر او در خانواده مراقبت و استفاده کرد. 

امروز بعضی‌ها در سایه سیاست‌های سرمایه‌داران و استعمارگران و بدخواهان جوامع مستقل به‌خصوص جامعه ما، از «مادری» تصویر بدی ارائه می‌کنند. در حالی که مادری و پرورش‌دادن یک انسان، افتخاری بسیار با ارزش است و برهمین اساس است که در اسلام با تعابیر مختلف از جمله قرار داشتن بهشت زیر پای مادران، سفارش زیادی به محبت و خدمت و اطاعت از مادر شده است. 

زن ایرانی توانسته ازهویت وفرهنگ وسنن تاریخی و اصیل کشوربا متانت،حیا وعفت خودصیانت کند‌؛ به‌گونه‌ای که تا امروز تحت تأثیر عوارضی که بسیاری از کشورهای غربی دچار آن هستند، قرار نگرفته و پس از این نیز ان‌شاءا... همین‌طوربه حرکت خود ادامه خواهد داد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها