جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: رئیس اتاق تبریز در ابتدای این نشست ضمن تاکید بر اهمیت حوزه سلامت، از زحمات تمامی فعالان حوزه سلامت و پزشکی در جامعه قدردانی کرد.
وی از اعلام آمادگی اتاق تبریز برای حمایت و همراهی مجموعههای بیمارستانی استان در راستای بهبود و افزایش خدماترسانی به بیماران خبر داد.
احمدرضا جودتی؛ سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به ارتباط تنگاتنگ صنعت و سلامت گفت: بخش سلامت استان دارای نیازهای ثابت از جمله در بحث تغذیه کادر، دانشجویان و بیماران است و در این زمینه بنگاههای اقتصادی میتوانند، ورود کرده و در تامین این نیازها همکاری کنند.
وی از توجه ویژه دانشگاه علوم پزشکی تبریز در بحث پیشگیری خبر داد و افزود: در حال حاضر بخش عمدهای از فعالیتهای ما در بخش بیماریابی، واکسیناسیون، تغذیه، بهداشت مادر و کودک و غربالگری است.
مسعود بنابیان؛ نایبرئیس اتاق بازرگانی تبریز از اهتمام اتاق تبریز و بسیاری از فعالان اقتصادی از بحث خیریه و سلامت خبر داد و افزود: هزینههای مربوط به بحث مسئولیتهای اجتماعی باید مورد قبول امور مالیاتی واقع شده و از پرداخت مالیات معاف شود، در این صورت بخش خصوصی با فراغ خاطر بیشتری میتواند به حوزه تزریق منابع مالی به سلامت ورود کند.
جمشید برزگر؛ نایبرئیس اتاق بازرگانی تبریز، بهرهگیری از تکنولوژی روز در حوزه پزشکی را یک ضرورت دانست و افزود: متاسفانه به خاطر تحریمها امکان ورود بسیاری از دستگاههای جدید به کشور وجود ندارد.
قاسم قویدل؛ عضو هیئترئیسه اتاق تبریز بر لزوم تمرکز بر بحث پیشگیری به جای درمان تاکید کرد.
وی گفت: در حال حاضر بیشتر کشورهای دنیا دیگر اقدام به ساخت بیمارستان جدید نمیکنند، بلکه سعی دارند تعداد بیماران را از طریق پیشگیری کاهش دهند، ما نیز امیدواریم بخش سلامت کشور در این مسیر گام بردارد.
رضا جعفری؛ عضو هیئترئیسه اتاق تبریز با بیان اینکه بسیاری از صنایع استان از شهر دور هستند و به امکانات درمانی در صورت وقوع حادثه دسترسی ندارند، گفت: بخش خصوصی آماده تامین تمام زیرساختها برای احداث اورژانس در نزدیکی شهرکهای صنعتی است و تنها تجهیز آن بر عهده دانشگاه علوم پزشکی خواهد بود.
مهدی امینی؛ عضو هیئت نمایندگان اتاق تبریز گفت: قانون مشاغل سخت و زیانآور باید اصلاح شود، چرا که با تداوم این روند، طی سالهای بعدی با کمبود نیروی کار در بخش صنعت با شدت بیشتری مواجه خواهیم شد.
یونس اکبرپور پایدار؛ عضو هیئت نمایندگان اتاق تبریز خواستار تغییر نگرش در مسئله مشاغل سخت و زیانآور شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت