تاو کاغذ ارس با ٧۵٨ میلیارد سرمایه گذاری به بهره برداری رسید

تاو کاغذ ارس با اعتبار ٧۵٨ میلیارد تومان و با اشتغالزایی برای ١١٢ نفر به بهره برداری رسید.
کد خبر: ۱۴۸۲۰۶۶
نویسنده بهروز فروغی

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: مدیرعامل تاو کاغذ ارس گفت: به‌دلیل تنگنای ارزی کشور و تحریم‌های جدید آمریکا و از طرفی ارزبر بودن صنعت سلولوزی، هیئت مدیره به این نتیجه رسید که جهت تداوم فعالیت در صنعت کاغذ به ارزآوری برسد.

مسعود غفور زاده  در مراسم بهره برداری از تاو کاغذ ارس گفت: بر اساس بازدیدهای متعددی که از ۱۵ شهرک‌ صنعتی داخل و خارج از استان داشتیم، منطقه آزاد ارس را تنها جایی دیدیم که از امکانات زیرساختی اولیه از جمله آب، برق، گاز، زمین بزرگ مقیاس و.. برخوردار بود و در همین راستا سرمایه‌گذاری را از سه سال قبل آغاز کردیم. 

photo_2024-11-19_10-21-29

این فعال اقتصادی به تشریح چگونگی بهره‌برداری از واحد تولیدی ظرف مدت ۲۶ ماه از زمان احداث اشاره کرد و با تقدیر از حمایت‌های مدیران ارس، تاکید کرد: منطقه آزاد ارس تنها جایی است که تمامی عاملین و کارگزاران دولتی همراه و همدل سرمایه‌گذاران هستند. تا جایی که فعالین اقتصادی ارس، معاون اقتصادی این سازمان را پناهگاه تولید می‌دانند و از طرفی مدیرعامل این سازمان نیز پدرانه و دلسوزانه پیگیر روند کار و رفع مشکلات تاوکاغذ جهت شروع تولید بودند. 

وی عدم وابستگی تاوکاغذ به منابع بانکی را یکی از عوامل مهم تسریع در روند امورات آن عنوان و یادآور شد: بر اساس قانون، مناطق آزاد کشور بر پایه صادرات و ارزآوری ایجاد شده‌اند، از همین رو یکی از ارکان پایداری شرکت تاوکاغذ ارزآوری و صادرات می‌باشد. البته این پایداری در کنار موضوع صادرات به عوامل مختلفی از حاکمیت شرکتی و پذیرش در بورس بستگی دارد.  

غفورزاده در پایان گفت: تاوکاغذ ارس با سرمایه‌گذاری ۷۵۰ میلیارد تومانی و اشتغالزایی برای بیش از ۱۲۰ نفر افتتاح می‌شود و ما در سال اول فعالیت خود ۱۶ میلیون دلار ارزآوری خواهیم داشت.

رئیس سندیکای تولیدکنندگان کاغذ و مقوای ایران تولید کاغذ در ارس را فرصتی ویژه به جهت دسترسی به بازارهای اوراسیا، آذربایجان، ارمنستان، ترکیه و عراق عنوان کرد. 

ابوالفضل روغنی گلپایگانی در این مراسم راه نجات اقتصاد کشور را تولید صادرات‌محور عنوان کرد و گفت: نگاه شرکت تاو کاغذ بیشتر صادرات محور می‌باشد و منطقه آراد ارس به دلیل دسترسی به بازارهای اوراسیا  فرصتی ویژه و مناسب برای ارزآوری و توسعه فعالیت از محل درآمدهای ارزی است. 

وی با اشاره به اینکه تاوکاغذ ۵ درصد از نیاز کشور به کاغذ را تامین خواهد کرد اظهار امیدواری کرد سال آینده شاهد توسعه فعالیت کاغذسازی در منطقه آزاد ارس بوده و با ظرفیت‌سنجی و تامین نیاز بازارهای کشورهای همسایه، رشد مطلوب محقق شود. 

رئیس سندیکای تولیدکنندگان کاغذ و مقوای ایران به اهمیت این صنعت پرداخت و گفت: تولید کاغذ به عنوان یک صنعت راهبردی در شاخص اقتصادی موجب تقویت منابع درآمدی کشور شده و در شاخص فرهنگی نیز سبب ارتقاء سرانه مطالعه می‌شود.  

وی صنعت کاغذ را تب سنج اقتصاد ایران خواند و گفت: در کشورمان سرانه مصرف کاغذ ۲۱ کیلوگرم است و برای رسیدن به شاخص‌های جهانی راه طولانی داریم و جهت دستیابی به این شاخص باید این صنعت را گسترش دهیم. 

روغنی با بیان اینکه پویایی صنعت کاغذ شاخصه‌های اقتصادی و فرهنگی را تحت تاثیر خود دارد، یادآور شد: کاغذ یکی از معیارهای توسعه اقتصادی و فرهنگی محسوب می‌شود و علاوه بر آن نقش مستقیمی در شاخص‌های تولید ناخالص داخلی دارد و در بخش فرهنگی نیز بر سرانه مطالعه و تعداد کتب منتشره تاثیر می‌گذارد. 

تعداد بازدید : 0

وی در پایان با تاکید بر اینکه صنعت، موتور محرکه اقتصاد است و هرگونه ناترازی در آب، گاز و برق موجب می‌شود که صنعت قربانی شود، افزود: جهش تولید زمانی محقق می‌شود که تولید همراه با صادرات صورت گیرد و لازمه افزایش صادرات رفع برخی چالش‌ها از جمله تامین نیروی انسانی، ناترازی انرژی و سیاست‌های ارزی کشور است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها