حیدر آسیابی در نشست خبری با رسانه ها اظهار کرد: در قانون جدید رسیدگی؛ شوراهای حل اختلاف صرفا صلحی است و بر اساس این قانون تمام تلاش و اهتمام شورای حل اختلاف بر ایجاد صلح و سازش متمرکز و نسبت به گذشته به هدف خود نزدیک تر شده است.
رئیس کل دادگستری گلستان افزود: گلستان طی سال گذشته در زمینه فعالیت شوراهای حل اختلاف حائز رتبه دوم شد و امسال رتبه اول کشوری را در این حوزه کسب کرده است.
وی گفت: آموزش درست، توسعه هیات های صلح، مداخلات ریش سفیدان و بکارگیری از ظرفیت اقشار مختلف موجب عملکرد خوب شوراهای حل اختلاف در گلستان شده است.
وی بیان کرد: شوراهای حل اختلاف در سطح استان ۹۸ شعبه شهری، یک شعبه روستایی و ۲۰ شعبه اجرای احکام دارد و تعداد ۵۰۹ نفر در این شوراها مشغول فعالیت هستند که ۴۸۴ نفر به صورت افتخاری با شوراها همکاری می کنند و ۲۵ نفر جزو کارمندان دادگستری هستند.
وی بیان کرد: در ۶ ماهه ابتدای سال جاری، ۶۴ هزار و ۷۵۲ پرونده به شوراهای حل اختلاف استان وارد و از این تعداد ۱۹ هزار و ۳۱۵ پرونده منجر به مصالحه شد که میانگین صلح و سازش در ۶ ماهه امسال ۴۱ درصد بوده است.
بخشش ۱۲ پرونده قتل در سال گذشته
وی اضافه کرد: در سال گذشته میانگین مصالحه گلستانی ها در شعب شورای حل اختلاف بیشتر از میانگین کشوری(۴۳ درصد) ۴۴ درصد بوده است.
آسیابی گفت: تعداد پرونده های وارد شده به شورای حل اختلاف ویژه زندان در ۶ ماهه سال جاری، ۷۱۱ پرونده بوده که از این تعداد ۶۰۶ مورد منجر به صلح شده و تعداد ۲۰۲ زندانی آزاد شدند.
وی بیان کرد: ۶۹ درصد پرونده های شوراهای حل اختلاف در سال ۱۴۰۳ بدون کاغذ بوده و به صورت تمام الکترونیک رسیدگی شده است و متوسط زمان رسیدگی پرونده در شعبه شورای حل اختلاف ۲۶ روز است.
رییس کل دادگستری گلستان گفت: سال گذشته در ۱۲ فقره پرونده قتل فرصت زندگی دوباره و جبران منافات را برای ۱۲ جوان فراهم کرد و این تعداد در ۶ ماهه ابتدای سال جاری ۸ نفر بوده است.
آسیابی خاطرنشان کرد: ۲۹ شعبه دادگاه صلح در سراسر استان وجود دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت