به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، مجید دهقانیزاده با اعلام این خبر اظهار داشت: در دومین نشست بررسی پیشنویس آییننامهها، دستورالعملها و سایر الزامات قانونی برنامه هفتم پیشرفت در سازمان برنامه و بودجه کشور، مسئولیت تدوین برنامه ملی ارتقای بهرهوری(طرح نظام ملی بهرهوری) به استان یزد واگذار شده است.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان یزد بیان داشت: در این راستا و بر اساس تجربه اندوخته این استان در تدوین برنامه "یزدِ بهرهور" و همچنین پیگیری مستمر اجرای برنامههای تدوین شده و با توجه به مطالعات آسیبشناسی که از روند تدوین برنامهها و اجرای آنها در حوزه بهرهوری طی سالیان گذشته در کشور صورت گرفته است، این سازمان چارچوب کلان برنامه ملی ارتقای پایدار و هدفمند بهرهوری تحت عنوان ایرانِ بهرهور را تدوین کرده است.
دهقانیزاده با بیان اینکه در تدوین پیشنویس برنامه ملی ایرانِ بهرهور از نظرات متخصصان و دستاندرکاران بهرهوری، سازمان مدیریت و برنامهریزی استانها، سازمان ملی بهرهوری و سازمان برنامه و بودجه کشور استفاده شده است، اظهار داشت: هدف کلیدی از تدوین این برنامه پیگیری تکالیف مندرج در برنامه هفتم پیشرفت در زمینه بهرهوری است.
وی، مسئله محوری و تمرکز بر اولویتها به جای درگیرسازی گسترده نظام اداری، پروژه محوری و چابک سازی فرایندها به جای تبعیت از رویهها پیچیده و ناکارامد اداری و طراحی سازوکارهای نوین تامین مالی پروژههای بهرهوری با تمرکز بر ظرفیت بخش خصوصی را از رویکردهای تدوین این برنامه برشمرد.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان، تقویت زیست بوم بهرهوری کشور در تعامل با محیطهای منطقهای و جهانی، حل پایدار و فعالانه مسائل نابهرهوری کشور با تمرکز بر ناترازیهای بحرانی حال و آینده و گزارشگری سیمای بهرهوری در دو حالت یکپارچه(کلی) و قابل تجزیه(جزئی) را به عنوان کارکردهای بنیادین مورد انتظار از برنامه ایرانِ بهرهور نام برد.
دهقانیزاده با اشاره به اینکه برنامه ایرانِ بهرهور نیازمند تدوین، تصویب و عملیاتی شدن مجموعهای از اسناد حقوقی و اداری است، افزود: این مهم پس از تایید محتوای این برنامه تدوین خواهد شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت