به گزارش جام جم-اهرم در کنار بوشهر در این دوره از جشنواره یکی از میزبانانی است که قرار است 3روز هیجانی برای دیار دلیران تنگستان به دلیل حضور گروههای هنری برای اهالی آن به یادگار بگذارد و از این شهرستان هم نمایش نمیرو اثری از حسام جمالی به روی صحنه خواهد رفت.نمایشی که راوی قصه های قدیمی تنگستان است با دغدغه های کارگردان این اثر بیشتر آشنا شوید.
از داستان نمیرو برایمان بگویید؟
نمایش نمیرو از دل افسانه ها، قصه ها و فرهنگ بومی ما بیرون آمده است. داستان سه زن از سه نسل تنگستان را روایت می کند که در زمان های مختلفی در حال زندگی هستند و به مسائل و چالش های مختلف زمانه و زندگی خود روبرو می شوند.
موضوع آن در چه فضایی مطرح می شود؟
نقش و جایگاه زنان در فرهنگ و جامعه
رابطه هنر و مردم و بیان مشکلات آنها را در این قالب چگونه می بینید؟
ما از جهانی که با آن آشنا هستیم شروع به نوشتن می کنیم. مثل کودکی که اول نگاه می کند کجای دنیا چشم باز کرده است و بعد زبان حرف زدن را یاد می گیرد. تئاتر همیشه برآمده از مردمش بوده است و به آنها بر می گردد؛ آنچه از دل برآید لاجرم بر دل می نشیند و دلی را متاثر می کند. این تعامل حتما دو سویه است.
آیا جشنواره استانی می تواند سکوی پرش هنرمندان برای مطرح شدن در سطح ملی باشد؟
جشنواره تئاتر همیشه ویترین نمایش استان بوده است، شور و شوقی که چنین جشنواره هایی ایجاد می کنند هم برای جامعه تئاتری و هم برای عموم مردم خوب است و می توان گفت تنور تئاتر استان را گرم تر از قبل می کند و با وجود اساتید ارزشمندی که در کنار آثار قرار می گیرند، شاهد افزایش سطح کیفیت آثار نمایشی استان هستیم. که در تمام این زمینه ها جای تشکر و تقدیر از همه تلاشگران این عرصه وجود دارد.
حال تئاتر در پساکرونا چگونه است؟
بعد از شرایط بیماری همه گیر مردم آمادگی و اشتیاق زیادی برای تماشای آثار نمایشی دارند، که این مایه دلگرمی اهالی تئاتر است.
چند تا اثر در سال می توانید تولید کنید؟
اگر به صورت برنامه ریزی شده، منسجم و متمرکز روی این حوزه هنری کار شود. می شود دو تا سه اثر را در هر سال به روی صحنه برد. اما بنا به شرایط موجود زندگی و کار هنری ما در استان که اغلب به شکلی غیر متمرکز هنر خود را دنبال می کنیم؛ چیزی که اتفاق می افتد یک تا دو اثر هنری است.
مهم ترین خواسته تئاتری ها؟
بیشترین دغدغه هنرمند، خود کار هنری است. اینکه بتواند با کیفیت بیشتری اثرش را به نمایش بگذارد و دست آورد مناسبی هم از آن داشته باشد. کیفیت بخشی به فضای تمرینی و اجرایی نمایش ها، فرهنگسازی برای جلب توجه بیشتر مخاطب به این هنر جذاب و جلب توجه صاحبان سرمایه برای ورود به این حوزه تا به رشد آن کمک کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت