تلاش برای رفع مشکل بزرگترین واحد تولیدی جوجه کشی در جنوب کشور

مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد به همراه جمعی از مسئولان مشکلات بزرگترین واحد زنجیره تولیدی جوجه کشی در جنوب کشور را بررسی کرد.
کد خبر: ۱۴۸۰۲۵۰

تلاش برای رفع مشکل بزرگترین واحد تولیدی جوجه کشی در جنوب کشور

به گزارش جام جم آنلاین،مختار رجائی در حاشیه بازدید از بزرگترین واحد در حال احداث جوجه کشی جنوب کشور با ۱۷ میلیون قطعه در سال گفت: کارخانه جوجه‌کشی بهمئی با ظرفیت ۱۷ میلیون قطعه در سال بزرگ‌ترین کارخانه جوجه‌کشی جنوب کشور است.
وی بابیان اینکه این واحد تولیدی هنوز به‌طور کامل تحت نظارت دامپزشکی نیست افزود: مشکلات مربوط به حوزه دامپزشکی این طرح بررسی و در سریع‌ترین زمان ممکن برطرف خواهد شد.
وی ادامه داد: برای حمایت از تولیدکنندگان صنعت دام و طیور اقدامات مفید و ارزنده‌ای در دستور کار است که هم رضایتمندی متقاضی و هم مردم را در پی خواهد داشت.
مدیرکل دامپزشکی استان ضمن تأکید بررفع مشکلات دامپزشکی این طرح گفت: طرح زنجیره‌ی یکپارچه تولید گوشت مرغ بهمئی بزرگ‌ترین طرح اقتصادی جنوب کشور است که با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی عملیات اجرایی آن در حال اجرا است.
بیشتر بدانید:
فرماندار شهرستان بهمئی تیر ماه پارسال در آیین کلنگ زنی این واحد تولیدی که با حضور معاون وقت وزیر جهاد کشاورزی برگزار شد گفت: طرح زنجیره‌ی یکپارچه تولید گوشت مرغ بهمئی بزرگترین طرح اقتصادی جنوب کشور است که با سرمایه گذاری بخش خصوصی عملیات اجرایی آن آغاز شد.
علی محمدی افزود: از اهداف این طرح مهم افزایش تولید ملی، کاهش قیمت تمام شده مرغ، کاهش هزینه‌های تولید و ایجاد اشتغال زایی بالا برای شهرستان بهمئی است.
رفع مشکلات طرح زنجیره‌ی یکپارچه تولید گوشت مرغ بهمئی
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهمئی هم گفت: محصولات تولیدی این طرح بزرگ تخم مرغ نطفه دار، جوجه یک‌روزه، گوشت مرغ آماده طبخ و خوراک دام و طیور است.
زکی نژاد افزود: ظرفیت تولیدی طرح در سال،   ۱۲ میلیون و ۲۵۰ هزار تخم مرغ نطفه دار، ۱۰ میلیون قطعه جوجه یک‌روزه، ۸ هزار تن گوشت مرغ آماده طبخ، کشتار ۶ هزار قطعه در ساعت و ۱۰۰ هزار تن خوراک دام و طیور است.
وی با بیان اینکه پیش بینی سرمایه گذاری مورد نیاز این طرح در مجموع یک هزار و ۱۶۵ میلیارد تومان است ادامه داد: ۹۳۲ میلیارد تومان آن سرمایه ثابت و ۲۳۳ میلیارد تومان باقیمانده آن به صورت سرمایه در گردش است.
مدیر جهاد کشاورزی بهمئی درباره زیرساخت‌های این طرح ادامه داد: اراضی مورد استفاده برای طرح ۳۱۵ هزار و ۱۰۶ متر مربع است.
وی گفت: هدف از اجرای این طرح بزرگ ارتقاء امنیت غذایی جامعه، کاهش هزینه‌های تولید و افزایش بهره وری، ایجاد مزیت رقابتی و توان صادراتی، تنظیم بازار گوشت مرغ و حمایت از تولید پایدار و اشتغال مولد خواهد بود.
اکبر زکی نژاد در خصوص این طرح و ایجاد اشتغال در شهرستان بهمئی افزود: این زنجیره شامل پنج واحد تولیدی و ۱۷۰ اشتغالزایی مستقیم و ۳۰۰ اشتغالزایی غیر مستقیم است.
اعتبار مورد نیاز این طرح تا زمان بهره‌برداری ۸۵۰ میلیارد تومان و آورده این طرح با اعتبار ۱۷۰ میلیارد تومان آغاز می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها