به گزارش جام جم آنلاین از بیرجند؛ جواد قناعت در نشست برنامهریزی کنگره ملی ابنحسام خوسفی در استان اظهار داشت: این کنگره ملی برای خراسان جنوبی فرصتی است تا در قالب بخشهای مختلف علمی، هنری و فرهنگی، کار ارزشمند، فاخر و ادبی را رقم بزنیم.
وی با بیان اینکه برگزاری کنگره ملی ابنحسام خوسفی فرصتی برای معرفی استان در سطح کشور از طریق رسانه ملی است، افزود: برخی کشورها اقدام به مفاخرسازی و شخصیتسازی میکنند چون با بحران هویت مواجه هستند.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به وجود شخصیت های برجسته علمی، ادبی، معنوی، فرهنگی و دانشگاهی در سطح ایران اسلامی، گفت: کنگره ملی ابنحسام خوسفی فرصتی ویژه برای خراسان جنوبی است که مفاخر و شخصیتهای برجسته فراوان خود را معرفی کند و ابنحسام یکی از این شخصیتهای بزرگ علمی و معنوی است.
قناعت با تأکید بر لزوم معرفی شخصیت ابنحسام خوسفی به نسل جوان و آشنایی آنان با آثار این شاعر آیینی، ادامه داد: اکنون فرصت طلایی فراهم شده تا وظیفه دینی، ملی و انقلابی خود را در مقابل مفاخر و شخصیتهای برجسته کشورمان ادا کنیم.
وی با اشاره به برگزاری اختتامیه همایش علمی ابنحسام خوسفی در صبح روز ۲۷ آبان ماه به میزبانی دانشگاه بیرجند، تصریح کرد: برای عصر این روز باید برنامهای فرهنگی به منظور حضور در مقبره ابنحسام در شهرستان خوسف پیشبینی شود.
استاندار خراسان جنوبی با اعلام موافقت خود با چاپ و خرید ۵۰۰ جلد دیوان اشعار ابن حسام خوسفی برای اهدا به میهمانان ویژه کنگره و کتابخانههای عمومی بیرجند و خوسف، متذکر شد: اختتامیه کنگره ملی ابنحسام خوسفی نیز در روز ۲۸ آبان ماه در مرکز استان برگزار خواهد شد.
محمد فرزند حسامالدین حسن، معروف به "ابن حسام خوسفی" شاعر، عارف، فقیه و اندیشمند قرن هشتم و نهم هجری است.
خاوراننامه از مهمترین آثار این شاعر برجسته است که به سبک شاهنامه فردوسی سروده شده و آرامگاه وی در شهرستان خوسف خراسان جنوبی واقع شده است.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه
گفتوگو با محسن بهرامی، گوینده کتاب «مسیح بازمصلوب»
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم