عدالت؛ برنامه اصلی و محور کلی برنامههای پزشکیان
سعید نورمحمدی برنامه اصلی و محور کلی برنامههای پزشکیان را عدالت بیان کرد و گفت: عدالت در سالهای اخیر بیشتر با نگاه اقتصادی معنا پیدا کرده درحالیکه عدالت را تنها در حوزه اقتصادی نمیشود دید و در حوزهها و ابعاد دیگر هم باید به آن توجه داشت.
وی از عدالت سیاسی گفت و اظهار کرد: ایران متعلق به یک گروه و جریان و قومیت خاصی نیست بلکه ایران، متعلق به همه ایرانیان است. یک جریان سیاسی نمیتواند کشور را متعلق به خودش بداند. همه گروهها، اقشار، اصناف و دیدگاههای مختلف را کنار بزند و کشور را تنها برای خودش بداند.
نماینده ستاد مسعود پزشکیان تأکید کرد: همه شهروندان حق دارند تا از فرصتهای برابر سیاسی و اجتماعی و کاری بهرهمند باشند.
ضرورت تغییر نگاه به نحوه گزینش و انتخاب مدیران
وی با اشاره به اینکه نحوه گزینش و انتخاب مدیران ازجمله موضوعاتی است که مورد انتقاد پزشکیان است، گفت: ایشان تلاش دارند تا شایستهسالاری را در کشور جایگزین نوچه پروری و حس بازی قرار دهند.
نورمحمدی اظهار کرد: درعینحالی که فرصتی باری جریانات سیاسی و احزاب سیاسی فراهم کنند، اما مبنای انتخاب مدیران خودشان را شایستهسالاری قرار دهند و از کارشناسان خوب و خبره در حوزههای مختلف بهرهمند باشند. به همین دلیل است که پزشکیان تأکید دارند در حوزههایی که تخصص ندارند، به نظر بهترین کارشناسان اعتماد میکنند و همین کارشناسان باید بتوانند اولویتها و سیاستهای کشور را تعیین کنند.
برای اداره کشور نیاز به اجماع ملی داریم
وی با بیان اینکه عدالت سیاسی، آرزوی دیرینهای است که از انقلاب مشروطه تابهحال داشتهایم، تأکید کرد: تلاش پزشکیان این است که این فرصت برابر را برای همه گروهها و اقشار به مردم با نگاههای مختلف فراهم کنند و هیچکسی احساس نکند از صحنه حذف شده است. به همین دلیل است که در مناظرات خودشان تأکید کردند که ما نیاز به کمک و اجماع ملی دارند.
افزایش مشارکت سیاسی مردم نیازمند راهکارهای درازمدت است
نماینده ستاد مسعود پزشکیان در خصوص راهکارها برای افزایش مشارکت سیاسی شهروندان استان تهران گفت: اقدامات در این حوزه از دو زاویه راهکارهای درازمدت و کوتاهمدت قابل بررسی است.
وی در عین حال راهکارهای کوتاهمدت را پاسخگوی افزایش مشارکت ندانست و گفت: برای اینکه بتوانیم افزایش مشارکت سیاسی را داشته باشیم نیازمند راهکارهای درازمدت هستیم و بهنوعی همه شهروندان را در مسائل اقتصادی، اجتماعی و سیاسی درگیر نماییم که احساس کنند سهمی از کشور دارند.
نورمحمدی افزود: زمانی که این اتفاق بیافتد و شهروندان احساس کنند نظر و رأی و دیدگاههایشان تأثیرگذار است، این مشارکت به طور طبیعی افزایش پیدا میکند و مردم حتماً در انتخابات شرکت میکنند. اما اگر کشور را برای طیف خاصی تعریف کنیم نتیجهای جز مشارکت چهار یا هفتدرصدی انتخابات مجلس شورای اسلامی گذشته نخواهد بود.
میزان مشارکت مردم در مجلس نشاندهنده میزان انسجام ملی است
وی با اشاره به انتخابات مجلس در اردیبهشتماه گفت: میزان مشارکت مردم، نشاندهنده این است که تا چه حد رقبای ما در انسجام ملی موفق بودند و در نهایت با اقلیت چهار پنجدرصدی توانستند یکسری از افراد را وارد مجلس کنند و نگاه نمیکنند ۹۶ درصد مردم، نمایندگان راه بیافته به مجلس را نمایندگان خودشان نمیدانند.
نماینده ستاد مسعود پزشکیان متذکر شد: دوستان آنچه که در دولت و شهرداری تهران در پیش گرفتهاند، استفاده از مدیران متخصص نبوده است. بارها هم بیان کردهاند استفاده از جوانان انقلابی بوده است. جوان انقلابی به معنای جوانان همفکر خودشان بوده است. پزشکیان آمده تا این زنجیره را بشکند و خودی و غیرخودی بودن را متوقف نماید.
وی در باره راهکارهای کوتاهمدت نیز عنوان کرد: اگر کاندیداها بتوانند وعدههایی دهند که شهروندان حس کنند صداقت در کلام کاندیداها وجود دارد، تا حدی روی افزایش مشارکت میگذارد.
نورمحمدی متذکر شد: مشکلی که در سالهای اخیر ایجاد شده، این بوده که یکسری شهروند خودی هستند و یکسری شهروند درجه دو هستند، کشور را متعلق به طرفداران خودشان میدانند که به آنها رأی دادهاند و طیف مقابل که صدای متفاوتی داشته باشند، با انگ زدن، تعلیق کردن، اخراج کردن و بازنشسته کردن اساتید در دانشگاهها برخورد میکنند.
آزادی رسانهها در افزایش مشارکت سیاسی مردم مؤثر خواهد بود
وی در باره نقش رسانه در افزایش مشارکت سیاسی مردم گفت: زمانی رسانهها میتوانند در انتخابات تأثیرگذار باشند که بتوانند آزادانه حرف بزنند و با آنها برخورد نشود. به برکت حضور آقای اژهای، فضای حداقلی برای رسانهها ایجاد شده، ولی تبعیض جدی در رسانهها، در دولت و شهرداری و در بین جریانات انقلابی داریم.
نماینده ستاد مسعود پزشکیان استفاده از جوانان و نخبگان در فرآیند تصمیمگیری سیاسی را منوط به برداشتن مرزها دانست و گفت: باید مرزهای خودی و غیرخودی را برداریم و فرصت برابر به همه جوانان کشور با هر نگاه و پوشش و سلیقهای داشته باشیم. جوانان همفکر خود را به اسم جوانان انقلابی به نیروهای شایسته و نخبه اولویت ندهیم.
وی افزود: اگر شایستگی را حاکم کنیم و اصل و مبنا را بر توانمندی علمی و اجرایی جوانان بگذاریم، طبیعتاً جوانان کشور به سمت مهاجرت نمیروند و وضعیت کشور هم بهتر خواهد شد.
عملکرد آقای روحانی را به پای پزشکیان ننویسید
نورمحمدی متذکر شد: نمیتوانید عملکرد آقای روحانی را به پای آقای پزشکیانی بنویسید که در دولت ایشان هیچ مسئولیتی نداشتند و تنها نماینده مردم تبریز بودند.
وی با اشاره به اینکه زنان نیمی از جمعیت کشور را تشکیل میدهند از مواجهه زنان با تبعیض گفت و بیان کرد: به خاطر ساختارهای سنتی، فرهنگی همیشه در طول تاریخ ایران زنان با نوعی تبعیض مواجه بودند. اگرچه انقلاب اسلامی ایران بخشی از این محدودیتها را رفع کرد و فرصتی برای حضور زنان در عرصه فراهم کرد، اما باز هم زنان در جایگاهی که حقشان است و بهدرستی از توانمندیهایشان بتوان استفاده کرد، قرار نگرفتهاند.
نماینده ستاد مسعود پزشکیان افزود: پزشکیان بر این باور است که باید فرصتهای برابری برای زنان کشور در مقابل مردان فراهم کنند و به این پایبند هستند.
وی از طرح پزشکیان به منظور حمایت و صیانت از دختران ایران گفت: پزشکیان بارها بر نوع برخوردی که با دختران این سرزمین به بهانه پوشش شده انتقاد کردهاند. اگر میخواهیم دختران و زنان ما رابطه عاطفی با نظام سیاسی داشته باشند، باید حاشیهای امن و فضای خوبی برای آنها فراهم کنیم و با برخورد و بازداشت نمیتوان کار کنیم و فقط فاصله میاندازد.
امیدآفرینی؛ در سرلوحه اقدامات همه کاندیداها
در ادامه مرتضی خلفی زاده با اشاره به دوره سهساله مدیریت زاکانی در سمت شهردار تهران گفت: ایشان با شعار پاک باش و خدمتگزار وارد عرصه رقابت در انتخابات ریاست جمهوری شدهاند. سه سال عملکردشان در شهرداری تهران قابل مقایسه است با چهار سال فعالیت جریانی که در دهه ۹۰، موجبات رکود و افزایش تورم و ایجاد مشکلات معیشتی، کاهش ارزش پول ملی و ایجاد انشقاق و عدم انسجام ملی را رقم زد.
وی با تأکید بر اینکه تمامی تلاش کاندیداها باید در راستای امیدآفرینی باشد، اظهار کرد: نامزدها باید به دنبال ایجاد وحدت ملی باشند و بر روی مشترکات بایستند و با تلاش به سمت توسعه و پیشرفت به فکر حل مسائل بغرنج اقتصادی و ریشهای کشور باشند.
نماینده ستاد علیرضا زاکانی یادآور شد: ما دههای را پشت سر گذاشتیم که این انسجام با دوقطبی سازی به همریخت. این خلاف مسیر وحدتی است که از بدو انقلاب شکل گرفت و نتایجش را ما چه در سطح سیاست خارجی و بینالمللی و چه در حوزه مسائل معیشتی و اقتصادی بهخوبی دیدیم.
خلفی زاده افزود: رشد نزدیک به صفر و بعضاً منفی شرایطی را ایجاد کرد که نتیجه عدم وحدت بود. با ورود شهید رئیسی به عرصه انتخابات نمود جدیدی از ایجاد انسجام دیدیم. تمام تلاش کشور و گروهها و جریانهای سیاسی باید حفظ آرامش و انسجام باشد. مردم دیگر طاقت شنیدن شعارها، کلیات و ایجاد انشقاق و دوقطبی را ندارند. مردم منتظر دستاورد هستند.
حضور شهردار تهران در جلسات هیئت دولت سیزدهم بعد از ۱۶ سال
وی با اشاره مدیریت شهرداری تهران با وجود مشکلات فراوان گفت: به در این سه سال آشفتگی مالی در شهرداری تهران به مدد همراهی دولت و شهرداری تهران که از سال ۱۳۸۴ تا سال ۱۴۰۰ به طور کامل متوقف شده بود، و حتی شهردار تهران امکان حضور در هیئت دولت را نداشت، با ورود آقای رئیسی، بالاخره شهردار تهران مجدداً امکان حضور در هیئت دولت را پیدا کرد. این امر، گویای این بود که بناست مسائل تهران حل شود. شهرداری تهران با ایجاد حساب خزانه واحد و نظم و انضباط مالی توانست ثبات ایجاد کند و تغییر و تحولاتی که در خصوص وضعیت آسفالت و روکشهای خیابانها که سالها به آن کمتوجهی شده بود را پوشش داد و حل کرد.
نماینده ستاد علیرضا زاکانی با اشاره به اینکه دو شهر دارند فعلی و قبلی تهران از جریان انقلابی بودند که توانستند با ارائه خدمات اجتماعی مناسب، انسجام در تهران ایجاد کنند، گفت: آنها با این اقدامات، امید را به مشارکت و بهبود افزایش دادند.
وی به برخی از اقدامات زاکانی در شهر تهران اشاره و عنوان کرد: در مناسبتهای مختلفی همچون نیمه شعبان، عید غدیر خم، میلاد امام رضا (ع) راهپیماییهای ۱۰ کیلومتری با حضور عموم مردم از اقشار و دیدگاههای مختلف سیاسی رخ داد. این با دوقطبی سازی و توهین به رقیبان رخ نداد بلکه با همدلی رخ داد.
تغییر جهت فرهنگی تهران با حضور باهوشترین، فعالترین و جهادیترین نیروهای فرهنگی و اجتماعی
خلفی زاده با رد این موضوع که بچههای انقلابی بدون تخصص هستند، اظهار کرد: باهوشترین، فعالترین و جهادیترین نیروهای فرهنگی و اجتماعی وارد عرصه شدند در کنار شهرداری و بقیه دستگاههای کشور و دولت، دستبهدست هم دادند وضعیت تهران را به جهت فرهنگی تغییر دادند.
وی با اشاره به اینکه با پیشرفت فناوری، رسانه عملاً تبدیل به حکمرانی شده است، تصریح کرد: در عصر حاضر، وضعیتی برای مردم ایجاد شده که تشخیص درست و غلط قطعی نیست به همین علت باید سطح سواد رسانه را افزایش دهیم. کسانی که تلاش میکنند مردم را در دنیا متفاوت خودشان بکشانند، از فضای بههمریخته و آشفته رسانهای بهرهبرداری میکنند.
ما به عقب بر نخواهیم گشت
نماینده ستاد علیرضا زاکانی خطاب به نماینده پزشکیان گفت: دنیای ما متفاوت است؛ دنیای شما از واقعیت جداست و دنیای توهم و برساخت ناتوانی است. باید به دنبال مسیری که آقای رئیسی با آرامش، با متانت، با مدیریت، با بکارگیری واقعی کارشناسان و متخصصین دنبال کردند و ارتباط درست و سازنده با دنیا برقرار کردند، برویم. ما به عقب بر نخواهیم گشت.
وی با تأکید بر اینکه میان شعار و عمل، فاصله زیادی وجود دارد، اظهار کرد: آقای رئیسی این موضوع را ثابت کردند و ما در دولت آقای زاکانی این راه را ادامه خواهیم داد.
خلفی زاده از بحرانهای مالی در شهرداری تهران گفت و یادآور شد: طبق گزارشهای شورای شهر و شهرداری تهران، شهرداری بالاتر از بودجه تعیین شده طی سه سال گذشته به صورت جهشی درآمد محقق کرده است.
دولت پزشکیان با روحانی تفاوتی ندارد
وی با تأکید بر اینکه دولت آقای پزشکیان با دولت آقای روحانی تفاوتی ندارد، گفت: اگر این دو باهم تفاوت ندارند چرا تفاوتش را نشان نمیدهند و دائماً مقامات دولت آقای روحانی در ستاد آقای پزشکیان تردد میکنند.
نماینده ستاد علیرضا زاکانی با اشاره به اینکه جنسیت گرایی، شیطنتی است که میخواهند بر روی این موجسوار شوند و استفاده کنند، گفت: گشت ارشاد باید شیوه درستی ناظر بر امنیت و عفت عمومی که الآن به جد خدشهدار شده و با پدیدههایی شبیه نیمه عریانی در بعضی از کلانشهرها مواجهیم، مدیریت و اجرا شود و کسانی که قصد بر هم زدن فضا را دارند مدیریت کند.
همراهی پزشکیان با براندازان در ماجرای مهسا امینی
وی یادآور شد: متأسفانه دشمن در سال ۱۴۰۱ سوار این موج شد و برخی از اصلاحطلبان ازجمله آقای پزشکیان به نحوی برخورد کردند که با موج براندازیها همراهیهایی داشتند و بعد الآن ادعا میکنند میخواهند کشور را اداره کنند. کسی که توان تشخیص این را ندارد چگونه باید موضوعی را مورد بررسی و دقت قرار دهد، صرف اینکه بگوید من پزشک هستم و میدانم این اتفاق برای مهسا امینی افتاده، بدون سند و با ادعا، چگونه میخواهد کشور را اداره کند.
خلفی زاده با اشاره به برگزاری پویشهای مختلف برای انسجامبخشی و تزریق حال خوب به خانواده و زنان جامعه گفت: "پویش ریحانه شهر"، به منظور شناسایی و توانمندسازی و بهرهگیری از ظرفیت کنشگران اجتماعی در حوزه زنان و خانواده، "پویش هزار امید" به منظور افزایش عاملیت و کنشگری دختران نوجوان و ایجاد زمینه مشارکت و همکاری آنان، "پویش آینده شبیه توست" با تأکید بر نقش تمدن ساز زنان و دختران ایران اسلامی، "پویش مهر خواهر و برادری" در حد فاصل دهه کرامت ازجمله این پویشها هستند.
خانواده محوری؛ رویکرد دولت چهاردهم
در ادامه میثم جعفری با اظهار به اینکه رویکرد دولت و حکمرانی که قرار است توسط آقای قاضیزاده هاشمی از طریق قوه مجریه جاری شود خانواده محوری و وفاق و سلام میباشد، گفت: ما هر سیاست و نگاهی که داشته باشیم تبلور خود را در خانواده نشان میدهد. از این جهت رویکرد خانواده محوری در دولت آقای قاضیزاده هاشمی جدی است.
وی با بیان اینکه در حوزه دیپلماسی عمومی نگاه آقای قاضیزاده هاشمی، دیپلماسی مردمی است، تصریح کرد: ما شهروندان زیادی از ایران در خارج از کشور داریم که خیلی از آنها جزو نخبگان درجه اول هستند که به هر دلیلی مهاجرت کردند. خیلی از نخبگانی که برای تحصیل به خارج از کشور رفته بودند به خاطر تنگنظریها در دانشگاهها اجازه ورود پیدا نکردند تا جزو هیئت علمی شوند و در داخل کشور دانش خود را به اشتراک بگذارند.
استفاده جدی از ظرفیتهای ایرانیان نخبه در خارج از کشور
نماینده ستاد سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی تأکید کرد: دولت آقای قاضیزاده هاشمی نگاه جدی دارد برای اینکه از ظرفیتهای ایرانیان نخبه در خارج از کشور استفاده کند. همچنین از سرمایهگذاران ایرانی که در خارج از کشور هستند و دغدغه ایران را دارند.
وی متذکر شد: اگر اعلام میکنیم میخواهیم از کارشناس استفاده کنیم، نشانه این نیست که سایر کاندیداها از کارشناس استفاده نمیکنند. از کارشناس استفاده نکردن خلاف تقواست و افتخار نیست.
جعفری با اشاره به راهکارها برای افزایش مشارکت مردم در استان تهران گفت: استانداری تهران، شهرداری تهران و سایر شهرهای استان با حضور عناصر فعال و همچنین ایجاد اجتماعات رسمی برای همه فعالین حوزه انتخابات، میتوانند هیجان و موج خوبی برای مشارکت سیاسی ایجاد کنند.
نقش هیئتهای اندیشهورز برای افزایش مشارکت سیاسی مردم
وی به نقش هیئتهای اندیشهورز برای افزایش مشارکت سیاسی مردم اشاره کرد و گفت: با توجه به نگاه قاضیزاده به بحث خانواده، برای افزایش مشارکت سیاسی باید در داخل محلات، مساجد، کانونهای علمی محلی و فرهنگسراها هیئتهای اندیشهورز شکل بگیرد و همه بتوانند در خصوص اتفاقاتی که رخ میدهد مباحثه کنند و حتی در مورد آینده ایران گفتگو کنند.
نماینده ستاد سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی با اشاره به کارکردهای رسانه گفت: رسانه در حوزه سیاسی میتواند در میان مردم اختلاف ایجاد نماید و یا انسجام آفرین باشد.
فیلتر کردن کار عبثی است
وی به فیلترینگ اشاره و اظهار کرد: فیلتر کردن کار عبثی است. ولی چرا در هشت سال دوره ریاست جمهوری آقای روحانی نتوانستیم مدیاهایی که اکنون فیلتر هستند، ایران بیاوریم و از آنها بخواهیم پاسخگوی شکایات مردم باشند.
جعفری با اشاره به فیلترینگ اپلیکیشن واتسآپ در عمان و امارات گفت: در این کشورها به علت اینکه اپلیکیشن واتسآپ حاضر نشده نمایندگی داشته باشد و به دولت و حاکمیت این دو کشور پاسخگو باشد، فیلتر میباشد.
وی تأکید کرد: آنچه در حوزه رسانه بهخصوص در اینترنت رخ داده، ولنگاری است. باید این رسانهها در ایران سازماندهی شوند و به حاکمیت و مردمی که ممکن است برایشان مشکلی ایجاد کند، پاسخگو باشد.
نماینده ستاد سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی با اشاره به اینکه در زمان دولت آقای روحانی به جوانان برای گرداندن صندوقی که سهامش برای خودشان بود، اعتماد نشد، درعینحال گفت: در دولت سیزدهم، آقای رئیسی این اعتماد را به ما جوانان کرد و جوانان فرزند شهید صاحباختیار صندوقی شدند که برای خودشان بود.
مداخلهگری جوان در امور اجرایی کشور
وی با اظهار به اینکه جوان را باید در امور اجرایی مداخلهگر کرد تا به تصمیمگیریهای سیاسی و اقتصادی امیدوار و فعال شود، تأکید کرد: اگر به جوانان اعتماد کنیم و فعالیتهای اجرایی و عملیاتی را در اختیار جوانان قرار دهیم و در این مسیر نظارت بر عهده بزرگتر باشد، هم انسجام ملی بیشتر میشود و هم امید به آینده بیشتر خواهد شد و هم جوانان را دلگرم خواهد کرد.
جعفری با تأکید بر آموزش سیاسی شهروندان گفت: باید نهادهای سیاسی در کتابهای درسی معرفی شوند و سازوکارهای سیاسی داخل کشور آموزش و اطلاع داده شود.
زنان و مادران در رأس برنامههای قاضیزاده هاشمی
وی با اشاره به برنامه قاضیزاده هاشمی در حوزه خانواده عنوان کرد: در برنامه ایشان با شعار خانواده، تمرکز زیادی بر حوزه زنان و مادران وجود دارد. یکی از برنامههای ویژه، مدیریت اوقات فراغت، ورزش، سفر و گردشگری در قالب یک کارت اعتباری در اختیار مادران خانوارها در طول هرسال قرار بگیرد.
وی اظهار کرد: در قوانین کشور دختران و پسرانی که در بهزیستیها هستند تا سن ۱۸ سالگی مورد حمایت قرار میگیرند، ازجمله برنامههای قاضیزاده هاشمی این است که قانون شبه خانواده را برای دخترانی که تحت پوشش بهزیستی و مراکز اینگونه هستند، برای سن ۱۸ سال تا تشکیل خانواده ادامه دهند.
قالیباف با پشتوانه عظیمی از کارآمدی و تجربه منشأ خیر و اثرگذاری و تحول است
در ادامه علی علیزاده با بیان اینکه قالیباف با پشتوانه عظیمی از کارآمدی و تجربه، هر جا حضور داشتند منشأ خیروبرکت و اثرگذاری و تحول بودند، در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کردهاند، گفت: بعد از ۴۵ سال از انقلاب اسلامی، در بعضی جاها موفق نشدیم خواسته و مدنظر مردم را لحاظ کنیم. ازجمله در حوزه معیشت و اقتصاد. امسال قالیباف با توجه به تجربهای که در این مدت توانستند کسب کنند در میدان انتخابات ریاست جمهوری حاضر شدند.
ارتباط مشارکت با اعتماد عمومی
وی با اشاره اینکه فرمول مشارکت ارتباط مستقیمی با اعتماد عمومی دارد، اظهار کرد: زمانی که اعتماد عمومی ایجاد شود هم مشارکت در انتخابات را در پی خواهد داشت. هم مشارکت در سایر زمینههایی که حاکمیت به آن نیاز دارد مانند مشارکت در مالیات و مشارکت در دفاع که نیاز به همراهی مردم است.
نماینده ستاد محمدباقر قالیباف افزود: انواع مشارکتهایی که صورت میگیرد، محصول اعتماد اجتماعی است.
وی با تأکید بر اینکه امروز کارنامه و توانمندی اشخاص است که نشان میدهد با چه روشی میتوان نتیجه گرفت، بیان کرد: کارنامه، سابقه، تجربه و توانمندی قالیباف نشان میدهد که راهحل دارد آنهم با روش مشخص.
علیزاده رسانه را از ارکان بسیار مهم دمکراسی برشمرد و گفت: در جاهایی که دمکراسی به هر شکلی حاکم است و انتخابات برگزار میشود نقش رسانه غیر قابل انکار و فوقالعاده سازنده است. رسانه ابزار مهم است که در جهتدهی افکار عمومی میتواند نقش ایفا کند.
وی با اشاره به کارکردهای متنوع رسانه اظهار کرد: اگر بخواهیم در جهت مشارکت و آگاهیرسانی به مردم و انتخاب درست به مردم، رسانه را بررسی کنیم دقیقاً همین اقدامی است که در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری به کار برده است و برنامههای متنوعی که پخش میشود تا مردم بتوانند راحتتر نامزد خود را انتخاب کنند.
نماینده ستاد محمدباقر قالیباف با اشاره به پاسخ نماینده ستاد پزشکیان در باره نقش رسانه در افزایش مشارکت سیاسی اظهار کرد: آقای نورمحمدی، بدون توجه به اینکه سؤالی که از ایشان پرسیده میشود، چه بوده همان شعارهای تو خالی دهه نود آقای روحانی را بهنوعی دارند تکرار میکنند.
قسمت عمده مسئولیتها در دولت قالیباف بر عهده جوانان خواهد بود
وی با اشاره به نقش جوانان در کشور گفت: جوانان روحیه آرمانخواهی و عدالتطلبی دارند و کمتر دچار آسیبهایی مثل ملاحظهکاری و محافظهکاری میشوند و بهراحتی میتوانند در جهت منفعت ملی و مردم تصمیم بگیرند و کارها را پیش بگیرند.
علیزاده با اظهار به اینکه در دولت قالیباف، قسمت عمده مسئولیتها بر عهده جوانان خواهد بود، بیان کرد: امیدواریم با این اقدام منفعت مردم بیشتر تأمین شود.
انحصار مدیران در دولت روحانی
وی متذکر شد: ما انحصار را در دولت آقای روحانی فراموش نکردهایم و مدیران در آن دولت فقط جابجا میشدند و نفر جدیدی وارد نمیشد. این انحصار زمانی شکسته شد که این آقایان از عرصه دولت کنار رفتند.
نماینده ستاد محمدباقر قالیباف با بیان اینکه آگاهیهای سیاسی و آموزش مردم در این حوزه همزمان دفعتاً اتفاق نمیافتد، گفت: به این امر نباید به عنوان پروژه نگاه کرد بلکه باید به آن نگاه پروسهای داشت. یعنی وقتی به مرور زمان مردم را مشارکت دهید و بخواهید از توان مردم کمک بگیرید، این اتفاق خواهد افتاد و آموزش صورت خواهد گرفت و آگاهی افزایش پیدا میکند، ولی اگر مردم را مشارکت ندهید و از توان مردم استفاده نکنید قطعاً این مسئله بلا نتیجه خواهد بود.
مشارکت زنان در بدنه دولت، تصمیمگیریها و تصمیمسازیها
وی با اشاره به بکار گیری بانوان در دولت قالیباف گفت: قطعاً مشارکت زنان در بدنه دولت، در تصمیمگیریها و تصمیمسازیها به صورت جد پیگیر خواهد شد و شاهد اثرگذاری آنها در روند جاری کشور باشیم.
به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی معاونت صدا، گفتنی است برنامه پاستور شماره ۱۴ که مناظره میان نمایندگان نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری است در معاونت صدا و هر روز از یک شبکه رادیویی از ساعت ۱۳ تا ۱۶:۳۰ به روی آنتن میرود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت