به گزارش روابط عمومی ایرانسل، آخرین دیدار سی و ششمین دوره لیگ برتر هندبال مردان باشگاههای کشور، بین صنعت مس کرمان و فراز بام خائیز دهدشت (بازی معوقه هفته بیست و یکم)، به همراه مراسم اختتامیه این دوره از لیگ برتر هندبال مردان، عصر یکشنبه ۶ خرداد ۱۴۰۳، با حضور دکتر محمدشروین اسبقیان معاون توسعه ورزش قهرمانی وزیر ورزش، دکتر سید مناف هاشمی دبیرکل کمیته ملی المپیک، دکتر علیرضا پاکدل رئیس فدراسیون هندبال، جمعی از نمایندگان مجلس، مدیران و پیشکسوتان فدراسیون هندبال، در تالار فدراسیون هندبال، برگزار شد. در این مراسم از تیمهای اول تا سوم که در هفتههای قبل لیگ برتر، این عناوین را به دست آورده بودند، با حمایت ایرانسل تقدیر و جشن پایان لیگ نیز برگزار شد.
پیش از این، صنعت مس کرمان سه هفته زودتر از پایان لیگ، قهرمانی را به نام خود زده و نیروی زمینی شهید شاملی کازرون نیز نایبقهرمانی فصل را به دست آورده بود. همچنین گیتیپسند اصفهان در هفته بیست و پنجم، با تحمیل نخستین شکست فصل به قهرمان لیگ، جایگاه سومی لیگ را از آن خود کرد.
در پایان لیگ سی و ششم، صنعت مس کرمان با ۴۲ امتیاز قهرمان شد، نیروی زمینی شهید شاملی کازرون با ۳۷ امتیاز نایبقهرمان شد و گیتی پسند با ۳۵ امتیاز، روی سکوی سوم قرار گرفت.
پیش از این و با امضای قرارداد همکاری جدید بین ایرانسل و فدراسیون هندبال ایران در ۱۵ دی ۱۴۰۲، قرارداد قبلی به مدت یکسال تمدید و ایرانسل برای سومین سال متوالی، حامی رسمی ورزش هندبال کشور شد.
بر اساس این قرارداد، ایرانسل، نخستین ارائهدهنده 5G و رکورددار سرعت اینترنت در ایران، پس از دو سال حمایت موفق از ورزش هندبال کشور، برای سومین سال پیاپی، بهعنوان حامی انحصاری، از تیمهای ملی و رقابتهای باشگاهی هندبال کشور، در همه سطوح و تمام ردههای سنی، حمایت میکند.
ایرانسل، در روز ۱۴ دی ۱۴۰۰، طی مراسمی در ساختمان مرکزی ایرانسل، با حضور دکتر علیرضا پاکدل رئیس و جمعی از مدیران فدراسیون هندبال جمهوری اسلامی ایران و دکتر بیژن عباسیآرند مدیرعامل ایرانسل، برای نخستین سال، حامی ورزش هندبال کشور شد که این حمایت، آغازگر یک دوره درخشش در ردههای مختلف این رشته ورزشی بوده است.
اولین وبزرگترین اپراتور دیجیتال ایران، برای دومین سال پیاپی، دوشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۱، قرارداد همکاری با فدراسیون هندبال را تمدید کرد.
در تیر ۱۴۰۲، تیم ملی هندبال جوانان دختر ایران با حمایت ایرانسل و با پیروزی در آخرین بازی خود در هفدهمین دوره مسابقات قهرمانی جوانان آسیا، به مسابقات جهانی راه پیدا کردند.
در فروردین ۱۴۰۲، فدراسیون هندبال در آیین بزرگ انتخاب برترینهای ورزشی ایران در سال ۱۴۰۱ و اختتامیه جشنواره ملی قهرمان ایران، موفق به کسب عنوان «بهترین فدراسیون ورزشی کشور» شد.
در دی ۱۴۰۱، تیم ملی هندبال مردان کشورمان، برای اولین بار در تاریخ، از گروه خود در مرحله مقدماتی رقابتهای قهرمانی جهان صعود کرد و به جمع ۲۴ تیم برتر جهان پیوست.
در شهریور ۱۴۰۱، تیم ملی هندبال نوجوانان پسر ایران، موفق شد تا علاوه بر کسب عنوان نایب قهرمانی آسیا، سهمیه حضور در مسابقات قهرمانی جهان را نیز به دست آورد.
در مرداد ۱۴۰۱، تیم ملی هندبال نوجوانان دختر ایران که در رقابتهای قهرمانی جهان در مقدونیه شمالی شرکت کرده بود، موفق شد برای نخستین بار در تاریخ ورزشهای توپی بانوان کشور، به جمع ۱۶ تیم برتر جهان راه پیدا کند.
در خرداد ۱۴۰۱، تیم ملی هندبال ساحلی نوجوانان ایران، موفق شد برای نخستین بار در تاریخ این رشته ورزشی، نه تنها نخستین تیم آسیایی هندبال ساحلی باشد که در جمع چهار تیم برتر جهان قرار میگیرد، بلکه اولین مدال جهانی هندبال ایران را هم به دست آورد و جایگاه سوم رقابتهای جهانی را از آن خود کند.
فروردین ۱۴۰۱، در رقابتهای هندبال ساحلی در دو رده بزرگسالان و نوجوانان، که به میزبانی ایران برگزار شد، تیمهای ملی ایران توانستند با درخشش و کسب پیروزی در برابر حریفان خود، ضمن به دست آوردن مدال طلا، به مسابقات قهرمانی جهان نیز، راه پیدا کنند.
همچنین تیم ملی نوجوانان دختر ایران، سوم فروردین ماه ۱۴۰۱، توانسته بود با قهرمانی در رقابتهای آسیایی، نخستین مدال طلای بانوان را برای هندبال ایران به ارمغان آورد. در اسفند ۱۴۰۰ نیز، تیم ملی جوانان دختر ایران، توانسته بود با حمایت ایرانسل، مدال نقره رقابتهای قهرمانی آسیا را به دست آورده و به مسابقات قهرمانی جهان، راه پیدا کند.
پیشتر نیز، در بهمن ۱۴۰۰، تیم ملی هندبال مردان ایران، با حمایت ایرانسل، موفق شده بود با درخشش در رقابتهای قهرمانی آسیا، راهی مسابقات قهرمانی هندبال مردان جهان شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت