به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی معاونت صدا، محمد حسینپور، تهیه کننده ویژه برنامه افطار رادیو معارف گفت: «دعوت» عنوان برنامه افطاری رادیو معارف است که در این برنامه به سراغ آیات و روایاتی رفتیم که منجر به حال خوب میشود. در واقع به مولفههای حال خوب میپردازیم؛ اینکه چگونه حال دلمان را خوب کنیم؟ کدورت زدایی از دل به واسطه دوستی با انسانهای خوب و با صفا، بخشیدن و عفو دیگران، انفاق، خانواده خوب، صله رحم و... چه تاثیراتی در زندگی مان دارد.
وی با اشاره به بخشهای مختلف ویژه برنامه دعوت افزود: در ابتدای برنامه پس از طرح موضوع روز وطرح سوال مشارکتی ثواب برنامه را هدیه میکنیم به یک شهید، سپس گزارشگر گفتگوی صمیمانه با روزه اولیها دارد. ارتباط با کارشناس برنامه که ما را برای هر چه بهتر شدن حال دلمان راهنمایی میکند. در بخشی از برنامه با کارهای خوب و خداپسندانه هموطنان مان در بخش «حبیب خدا» آشنا میشویم. بسته روایی و کارشناسی احکام طراحی شده؛ یعنی یک حکم شرعی درباره ماه رمضان خواهیم داشت. علاوه بر این موارد، توصیههای پزشکی را از زبان خانم دکتر شفیعی میشنویم و در آستانه اذان گفتگوی صمیمی با یک قاری نوجوان خواهیم داشت که در این بخش تلاوت قاری، کلام بزرگان و لحظات معنوی اذان را خواهیم داشت. البته پویش طرح ختم قرآن و مشارکت شنوندگان زینت بخش برنامه دعوت است.
حسین پور معتقد است: مهمترین بخش برنامه افطاری دعوت همراهی صمیمانه شنوندگان برنامه با ماست. برنامه دعوت ویژه افطار است و همه اقشار جامعه مخاطب ما هستند. ما حتی برای نوجوانان هم برنامه تدارک دیده ایم مثل آیتم معرفی نوجوانان قرآنی.
تهیه کننده برنامه در پاسخ به این پرسش که مشخصه اصلی این برنامه که ویژه افطار و از شبکه اختصاصی معارف پخش میشود، چیست؟ گفت: ظهور و بروز موضوعات قرآنی و روایی با زندگی مردم از مشخصههای اصلی این برنامه است. اگر همه ما مکلف به انجام دستورات و سفارشات خداوند متعال باشیم، زندگی فردی واجتماعی خوبی خواهیم داشت.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم