بعد از اخراجیها بود که ده نمکی با سریالهای مختلفی از جمله دارا و ندار، معراج ها، آزادی مشروط با خلق شخصیتها و روایات متعدد، مخاطبان را پای تلویزیون کشاند و در قالب طنازیهای مرسوم که امضای ده نمکی پای آن دیده میشود حرفهای جدی و دغدغههای کارگردان به مخاطب منتقل شد.
امروز، اما ده نمکی راه متفاوتی را در پیش گرفته و قرار است با رستگاری یک قصه ماورایی را برای مخاطب بیان کند.
با توجه به دوری سالیان سال صدا و سیما از سریالهای ماورایی، بازگشت رسانه ملی به تولید چنین آثاری را باید به فال نیک گرفت چراکه همواره مخاطبان خود را شیفته چنین آثاری نشان داده اند. از سریالهای مختلفی همچون کمکم کن، او یک فرشته بود تا احضار همه جز آثاری است که مردم با آنها ارتباط خوبی برقرار کرده اند.
این امیدواری وجود دارد ده نمکی با توجه به شناخت خوب از مخاطب اینبار در یک چالش جدید، قصهای جذاب را با نگاهی ماورایی به مسائل انسانی و اخلاقی روایت کند.
براساس گزارشها و تیم تولید این سریال، مخاطبان باید در انتظار اتفاقات جالبی در بخش محتوایی و فرم سریالسازی سیما باشند.
در عین حال ده نمکی که امضای او همواره پای آثارش دیده میشود تلاش کرده با ترکیب بازیگرانی همچون محمود پاک نیت، مهدی سلوکی، رامین راستاد، نفیسه روشن و...
از زوایای جدیدی مسئله برزخ را به تصویر بکشد.
امروز مدیوم تلویزیون فضای مناسبی برای به تصویرکشیدن مباحث اخلاقی به صورت واضح و شفاف است. جامعه بیش از هر زمان دیگری نیازمند تبیین و تشریح برخی اعتقادات دینی و اخلاقی است که به واسطه مدرنیته در سالهای اخیر و گسترش فضای مجازی دستخوش تغییر شده است.
در این میانه حضور کارگردانانی همچون مسعود ده نمکی که پیشتر نشان داده اند راه ارتباط با مخاطب را بلد هستند میتواند فرصتی باشد برای تبیین آنچه سالها است تلویزیون از آن دور بوده و بار دیگر آموزههای دینی در قالب گفتارهای غیرمستقیم و در قامت یک قصه جذاب برای مخاطب روایت شود.
باید منتظر رستگاری ده نمکی باشیم تا ببینیم واکنش مخاطبان به این اثر چه خواهد بود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت