بااین حال، اکنون اخبار آشکاری منتشر شده که نشاندهنده عمق بحران درآشیانه صهیونیستهاست. نظامیان، سیاستمداران و افسران امنیتی رژیمصهیونیستی بیش از پیش درقبال تحلیل و توصیف آنچه درمیدان جنگ غزه میگذرداحساس ضعف و ناتوانی میکنند. ژنرال ریچارد هجت، سخنگوی ارتش رژیمصهیونیستی دراموررسانههای خارجی ازجمله مقامات ارشد امنیتی است که بهعلت نارضایتی از نتایج جنگ در غزه از این سمت استعفا کرد.
نتیجه شکست صهیونیستها در غزه
بهدنبال نتایج جنگ ارتش رژیمصهیونیستی در غزه و ناخرسندی در سطح مقامات امنیتی از عملکرد و مدیریت کابینه جنگ این رژیم، تعداد زیادی از نیروهای واحد اطلاعرسانی و تحت امر سخنگوی رسمی ارتش رژیمصهیونیستی از مقام خود استعفا کردند. کانال ۱۴تلویزیون عبریزبان رژیمصهیونیستی اعلام کردکه درپی نتایج جنگ اسرائیل در غزه، تعداد زیادی از نیروهای تحت امر سرویس اطلاعرسانی و وابسته به دانیل هاگاری، سخنگوی رسمی ارتش اسرائیل بهتازگی از سمت خود استعفا کردند. براساس گزارش کانال ۱۴اسرائیل، نتایج جنگ درغزه باعث شد تا موران کاتس، نفر دوم واحد سخنگوی رسمی ارتش اسرائیل و نیز تعداد زیادی ازمسئولان امنیتی دربخش اطلاعات وابسته به دانیل هاگاری ازمقام خود کنارهگیری کنند.کانال۱۴ اسرائیل افزود: ژنرال ریچارد هجت، سخنگوی ارتش رژیمصهیونیستی در اموررسانههای خارجی ازجمله مقامات ارشد امنیتی است که بهعلت نارضایتی از نتایج جنگ درغزه از این سمت استعفا کرد.
بحران دنبالهدار در تلآویو
رسانههای اسرائیلی درگزارشهای ماههای اخیر از وجود اختلافهای شدید درمیان مقامات سیاسی دولت و ارتش اسرائیل در مورد مدیریت کابینه جنگ این رژیم و نیز طرح آن برای دوره پساجنگ در غزه خبر دادند. این بحران تمامعیار درحالی شدت گرفته که مقامات آمریکایی و اروپایی نیز بابت حمایت از نسلکشی غزه شدیدا مورد انتقاد افکارعمومی جهان قرار گرفتهاند. صورت مسأله مشخص است: دامنه بحران در اراضی اشغالی روز به روز عمیقتر و گستردهتر میشود. نتانیاهو بر سر یک دوراهی بزرگ قرار گرفته است. البته او محکوم است میان «بدتر-بدتر» دست به انتخاب بزند و گزینه دیگری برای وی وجود ندارد. نخستوزیر رژیمصهیونیستی، دست به هر انتخابی بزند، بازنده مطلق این معادله خواهد بود. درگزارش یدیعوت آحارانوت که تحت عنوان «نتانیاهو باید بین بنگویر یا آمریکا یکی را برگزیند» آمده است: اسرائیل امروز برسر دوراهی قرار دارد؛ از یکسو دولت آمریکا قرار دارد که حامی اسرائیل است و شاید حامیترین دولت تاریخ آمریکا محسوب شود؛ دولتی که بهسرعت در کنار اسرائیل ایستاد، واکنش واشنگتن همه را غافلگیر و روحیهها را تقویت کرد اما در سوی دیگر نظرسنجیها دروغ نمیگویند. امروز بر شمار جوانان ضدصهیونیست و مخالف اسرائیل در آمریکا افزوده میشود.
نظرسنجیهایی که گویاست
اخیرا کانال ۱۳ تلویزیون رژیمصهیونیستی از واقعیتهای تازهای پرده برداشت که نشان میدهد این رژیم غاصب در فقدان حمایت و مقبولیت داخلی، به رژیمی ضعیف با کابینهای ضعیفتر مبدل شده است تا آنجا که دستکم نیمی از مردم سرزمینهای اشغالی با سیاستهایجنگیاش همراه نیستند وبه اواعتماد ندارند.آخرینپرده ازاین ناخرسندیها،نظرسنجی کانال ۱۳تلویزیون رژیمصهیونیستی است.۱۱۹روز پس از۷اکتبر،این شبکه خبری، نتایج یک نظرسنجی عمومی رامنتشر کرده که به خوبی از موقعیت متزلزل نتانیاهو و راهبرد جنگیاش درافکارعمومی ساکنان سرزمینهای اشغالی حکایت میکند. طبق یافتههای این نظرسنجی، مردم در مورد نحوه و کیفیت مدیریت جنگ با غزه، بهشدت اختلافنظر دارند. فقط حدود ۴۰درصد ازپاسخدهندگان فکر میکنند جنگ، پیشرفت مثبتی داشته و در مسیر مثبت و درستی پیش میرود، درحالیکه ۴۰درصد دیگر درست برعکس فکر میکنند و معتقدند این جنگ، چیزی غیر از درجا زدن یاعقب رفتن نبوده است.۲۰درصد باقیمانده هم از پاسخ دادن به این سؤال خودداری کردهاند.نکته بسیار مهم دیگر این است که اکثریت قابلتوجهی از پاسخگویان به نظرسنجی، به شخص نتانیاهو و سیاست جنگیاش در ماجرای غزه اعتماد ندارند. ۵۸درصد پاسخ دادند که درموردمدیریت جنگ به شخص بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر فعلی، اعتماد ندارند. فقط ۳۰ درصد به عملکرد نتانیاهو ابراز اعتماد کردهاند و ۱۲درصد هم نظری نداشتهاند.