به گزارش جام جم آنلاین از گرگان امانمحمد کمالی با اعلام صدور هشدار سطح زرد سازمان هواشناسی برای استان گلستان، اظهار کرد: بررسی مدلها نشان میدهد که سامانه سرد و بارشی از صبح دوشنبه «دوم بهمن ماه ۱۴۰۲» به گلستان نفوذ کرده و به تدریج اقصی نقاط استان تحت تأثیر فعالیت این سامانه قرار میگیرد.
وی زمان آغاز فعالیت این سامانه را عصر روز دوشنبه و شدت فعالیت آن را روز چهارشنبه «۴ بهمن ماه» عنوان کرد و گفت: کاهش محسوس دما، بارندگی، بارش برف در مناطق کوهستانی و سردسیر، مه آلود شدن هوا و وزش باد نسبتاً شدید موقتی از اثرات فعالیت این سامانه است.
مدیرکل هواشناسی استان گلستان با تأکید بر اینکه سامانه مذکور اختلال در تردد جادهای و آبگرفتگی برخی معابر به ویژه در مناطق کوهستانی را در پی خواهد داشت، افزود: فعالیت این سامانه پنج شنبه پنجم بهمن ماه پایان مییابد و طی مدت فعالیت این سامانه، اقصی نقاط استان گلستان با شدت و ضعف تحت تأثیر آن قرار میگیرند.
وی با اشاره به اینکه احتیاط در تردد جادهای، تنظیم دمای مرغداریها و گلخانهها، مدیریت مصرف انرژی، پرهیز از فعالیتهای کوهنوردی، استحکام سازهها و دیگر تمهیدات پیشگیرانه از توصیههای سازمان هواشناسی به شهروندان است، افزود: در بارشهای پاییزی و دی ماه، بسیاری از مناطق بالادست استان گلستان همچون شاهکوه، چهارباغ و توسکستان شاهد بارش برف به ارتفاع پنج الی ۳۰ سانتیمتر را تجربه کرد.
کمالی با تأکید بر اینکه هموطنان در صورت امکان از مسافرتهای غیرضروری در زمان اعلام شده به خصوص روز چهارشنبه بپرهیزند، تصریح کرد: توصیه میشود رانندگان خودروهای خود را به تجهیزات زمستانی از قبیل زنجیر چرخ و وسایل گرمایشی مجهز و هنگام سفرهای اضطراری به مناطق کوهستانی برف گیر، باک خودروها را با سوخت مورد نظر پر کنند.
گفتنی است، در تعاریف وضعیت هواشناسی هشدار سطح زرد برای آگاهی و اقدام در صورت نیاز و احتمال وجود خسارت یا خسارات نقطهای، وضعیت نارنجی برای اقدام ضروری جهت مقابله با خسارتهای گسترده و زیاد احتمالی و اندیشیدن تدابیر لازم همه دستاندرکاران و هشدار قرمز برای اقدام فوری و همه جانبه با خسارت گسترده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت