رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در نشست مانور تجمعات انبوه گفت:

برگزاری مانور تجمعات انبوه در دانشگاه علوم پزشکی قم

باید با توجه به تهدیداتی که در هر استان وجود دارد کارگروه‌های تخصصی پدافندی تشکیل و به‌صورت قرارگاهی و بر اساس اسناد بالادستی تصمیمات بر اساس برش‌های استانی گرفته شود.
کد خبر: ۱۴۳۵۲۷۹

 به گزارش جام جم آنلاین ،به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر مهدی مصری در نشست مانور تجمعات انبوه که با حضور مدیران و مسئولان کشوری، استانی و همچنین دانشگاه علوم پزشکی قم که شامگاه گذشته در سالن امام علی(ع) ستاد دانشگاه برگزار شد، با بیان اهمیت پدافند غیرعامل در حوزه سلامت اظهار کرد: باید برش استانی حوزه‌های مختلف پدافندی با توجه اسناد بالادستی در کشور داشته باشیم. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم تشکیل قرارگاه فرهنگی شورای عالی انقلاب فرهنگی در سطح استان‌ها را مورد توجه قرار داد و گفت: این شورا یک نهاد سیاست‌گذار در حوزه فرهنگ و دانش است که نهاد ریاست جمهوری به این نتیجه رسید که به‌صورت قرارگاهی بر اساس اسناد بالادستی تشکیل و تصمیمات بر اساس برش‌های استانی گرفته شود. 

وی خاطرنشان کرد: پیرامون پدافند غیرعامل نیز بایستی همین‌گونه عمل و باید به شکل استانی عمل کنیم و بر اساس تهدیداتی که در هر استان وجود دارد کارگروه‌های تخصصی پدافندی تشکیل و بر اساس اسناد بالادستی برای هر استان تصمیم‌گیری شود. 

مهندس مهدی متقیان مدیرکل پدافند غیرعامل استان قم نیز در این نشست، با اشاره به موقعیت استراتژیک استان قم به دلیل نزدیکی این استان به تهران گفت: استان قم با وجود داشتن موقعیت ژئوپولوتیک نسبت به سایر استان‌ها اما، از نظر امکانات و تجهیزات زیرساختی ضعیف است و باید در انجام رزمایش‌های پدافندی به این موضوع توجه جدی داشته باشیم. 

مهندس اوروجی مدیرکل مدیریت بحران استانداری قم نیز با تأکید بر اینکه باید در مانورها، سناریونویسی مناسب منطبق بر واقعیت‌ها را تمرین کنیم، گفت: برگزاری اعیاد نیمه شعبان در شهر مقدس قم مهم‌ترین تجمعی است که در استان قم شکل می‌گیرد که برگزاری این نوع مانور در آستانه نیمه شعبان در استان آثار ماندگاری در پی خواهد داشت. 

لزوم استفاده از خرد جمعی در برگزاری مراسم نیمه شعبان و استفاده از ظرفیت استان‌های معین، لزوم تعریف شاخص و بررسی نقاط قوت و ضعف در برگزاری مراسمات، مکان‌یابی صحیح در جانمایی تجهیزات در برگزاری مراسمات از سوی مسئولان امر، برنامه‌ریزی از سوی استان‌های معین در مراسمات با حجم جمعیت بالا، لزوم تأمین زیرساخت‌ها، آموزش دیدن مسئولان و نیروهای انسانی قبل از برگزاری تجمعات و مانورهای انبوه، تشکیل شورای سیاست‌گذاری با حضور دستگاه‌های شهری و استانی، داشتن اطلاعات جامع استان در اجرای رزمایش و پای‌کار بودن همه دستگاه‌ها برای انجام یک تمرین علمی عملیاتی ازجمله مهم‌ترین موارد و موضوعات موردبحث در نشست «مانور تجمعات انبوه» بودند که از سوی مسئولان کشوری و استانی انجام شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها