به گزارش جام جم آنلاین ،وزیر کشور در شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی از شتاب گرفتن پیشرفت ایران اسلامی در حوزه علم و فناوری گفت و تاکید کرد: باید با تدبیر بیشتر از گردنههای سخت گذر اقتصادی با وجود تمام تحریمها عبور کرد.
آقای وحیدی با اشاره به اینکه تعامل بیشتر و تقویت همکاری دولت و بخش خصوصی زمینه ساز رشد اقتصادی کشور میشود گفت:دشمنان با تحریمهای سنگین علیه کشور به دنبال فروپاشی اقتصادی ایران هستند ومی خواهند کشور را با تورمهای سه رقمی و رکود تولید نظام جمهوری اسلامی ایران را به زمین بزنند و مردم را تحت فشار اقتصادی قرار دهند.
وی هدف دشمنان در تضعیف اقتصاد مردم را بطور کامل روشن کرد و گفت:امروز وظیفه همه صنعت گران و تولید کنندگان در مقابله با فشارها و تحریمهای اقتصادی تلاش مضاعف و گفتمان سازی است.
وزیر کشور راهبرد مقابله با فشارهای اقتصادی علیه کشور القای امید آفرینی و ترویج فرهنگ "خواستن " و خودکفایی در تولید بیان کرد و افزود: نباید با ناامیدی و یاس مانع پیشرفت اقتصادی کشور شد.
وحیدی به برخی ظرفیتها و امتیازات اقتصادی استان چهارمحال و بختیاری همچون صنعت جوش، زنجیره تولید خوراک آبزیان و بادام اشاره کرد و افزود:بخش خصوصی بزرگترین امکان سرمایه گذاری در بخش تولید و صادرات را دارد و باید در چرخه اقتصادی وارد شود تا بازار اقتصادی کشور رونق یابد.
وی گفت:بخش اعظم بودجه دولت صرف هزینههای جاری مملکت میشود و این درحالی است که توان ریالی و ارزی بخش خصوصی میتواند راه گشای اجرا و تکمیل طرحهای اقتصادی در ایران باشد.
وزیر کشور بر زمینه سازی جذب سرمایه گذاران ایرانی مقیم خارج کشور در استانها تاکید کرد و افزود: اولویتهای سرمایه گذاری در بخشهای مختلف باید شفاف و مشخص شود تا بتوان با تشویق سرمایه گذاران به رشد اقتصادی رسید.
آقای وحیدی با تاکید بر بالفعل کردن ظرفیتهای اقتصادی استانها تصریح کرد:مردم باید نتایج مثبت طرحهای اقتصادی را در زندگی خود لمس کنند و از فواید آن بهره ببرند تا اقتصاد با ملت پیوند بخورد.
وزیر کشور بر افزلیش تولید ماهیان سردابی از ٢٥ هزار به ٢٠٠ هزار تن در ملاحظات زیست محیطی در چهار محال و بختیاری تاکید کرد و گفت:توسعه کشت محصول کم آب بر بادام به ٣٠ هزار هکتار در چهارمحال وبختیاری میتواند زمینه توسعه و رونق صادرات را فراهم کند.
استاندار چهار محال و بختیاری کاهش نرخ بیکاری در استان را دغدغه اصلی کارگزاران دولت بیان کرد و گفت:تعامل با بخش خصوصی و افزایش ظرفیت واحدهای تولیدی حمایت از شرکتهای دانش بنیان و فعال سازی کارخانههای تعطیل و نیمه تعطیل از راهبردهای اشتغال زایی در استان است.
غلامعلی حیدری گفت:نرخ بیکاری در چهار محال و بختیاری کاهش یافته و از رتبه دوم به دهم رسیده است. اما هنوز راه زیادی در پیش است.
وی از فعالیت بسیاری طرحهای عمرانی و کشاورزی و بهداشتی برای خدمات رسانی به مردم خبر داد و گفت:١١ مصوبه ویژه چهارمحال و بختیاری و جذب ١١ هزار میلیارد تومان اعتبار برای رونق این استان بی نظیر است.
اعضای تشکلها، انجمنهای بخش خصوصی، تولیدکنندگان محصولات کشاورزی و صنعت گران در این نشست، مشکلات خود را مطرح کردند و رسیدگی به موانع تولید و صادرات از استان چهارمحال و بختیاری را خواستار شدند.
استان چهارمحال و بختیاری با سهم یک درصدی مساحت و ١/٣ درصدی صنعت کشور در بخشهای تولید بادام، عسل، خوراک آبزیان، نمد، فرش دستباف، فرآوردههای لبنی، صادرات لوازم خانگی و چادر مشکی از قطبهای ایران اسلامی محسوب میشود.
رییس صنعت معدن و تجارت چهار محال و بختیاری در این نشست با اشاره به ظرفیت این استان در حوزه سرمایه گذاری در بخش صنعت گفت: تکمیل زنجیره ارزش محصولاتی همچون چادر مشکی، پوشاک، فولاد، پتروشیمی و خوراک آبزیان در حال پیگیری است و باید در این حوزه با حمایت دولت و بخش خصوصی سرمایه گذاری تا فرصتهای اشتغال زیادی فراهم شود.
رییس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی چهارمحال و بختیاری هم گفت: فقط در بخش تولید زنجیره ارزش بادام چهارمحال و بختیاری ١٧ هزار نفر مشغول کارند، اما با قطع یارانه نهادههای کشاورژی هزینههای تولید افزایش یافته و صادرات بادام را با مشکلاتی روبرو کرده و نیاز است با پرداخت تسهیلات بانکی شهرک تخصصی بادام در شهرستان سامان قطب تولید این محصول هرچه سریعتر راه اندازی شود تا زنجیره تولیدو صادرات تکمیل شود.
شریفی همچنین افزود: هم اکنون بادام مامایی استان چهارمحال و بختیاری در بازار جهانی ١٠ دلار فرخته میشود.
شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی هر ماه در اتاق بازرگانی استان چهارمحال و بختیاری برگزار میشود که این ماه با حضور وزیر کشور تشکیل شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت