به گزارش جام جم آنلاین، وبگاه سیانان به نقل از سعید ایروانی، نماینده ایران در سازمان ملل نوشت که تهران در عملیات ۷ اکتبر علیه اسرائیل نقش مستقیم نداشته است.
طبق نوشته سیانان، ایروانی گفت که بین ایران و نیروهای مقاومت همکاری وجود دارد، اما ایران دستور انجام هیچ عملیاتی را نمیدهد.
دیپلمات ایران گفت: «ما به صراحت گفتهام که ایران دخالتی در هیچ یک از حملات علیه نیروهای آمریکایی در منطقه ندارد.»
طبق گزارش سیانان، ایروانی در ادامه اضافه کرد که تصمیم برای حمله به نیروهای آمریکا در عراق و سوریه توسط خود گروهها گرفته میشود.
نماینده ایران در سازمان ملل همچنین درباره جنگ غزه گفت «ایران تأکید کرده که ما قصد گسترش این جبهه جنگی را نداریم.»
او در ادامه گفت که دیگران هم باید نقش خودشان را در این زمینه ایفا کنند. وی در ادامه اشاره کرد که در صورت ادامه درگیریها در غزه، جنگ ممکن است گسترش پیدا کند.
ساعاتی قبلتر، حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران نیز در تماس تلفنی با همتای قطری گفت: به دلیل گسترش شدت جنگ علیه ساکنان غیرنظامی غزه، اکنون گسترش دامنه جنگ اجتناب ناپذیر شده است.
از آغاز تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه سی و چهار روز میگذرد. در این حملات، ۱۰۵۶۹ نفر شامل ۴۲۳۷ کودک، ۲۸۲۳ زن و دختر و ۶۳۱ سالمند شهید شدند؛ علاوه بر این، گزارشهایی درباره بیش از ۳۰۰۰ مفقود و ۲۶۰۰۰ شهروند فلسطینی مجروح ثبت شده است.
آمریکا و غرب همسو از این حملات رژیم اسرائیل حمایت کردهاند. با وجود آنکه بسیاری از نهادهای کمکرسانی و بهداشتی سازمان ملل درباره وضعیت انسانی وخیم غزه هشدار دادهاند، آمریکا و کشورهای غربی با حمایت همهجانبه از جنایات رژیم صهیونیستی، مدعی هستند آتشبس در غزه تنها به نفع حماس خواهد بود.
وزرای خارجه گروه هفت از جمله «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا چهارشنبه در بیانیهای گفتند از وقفه بشردوستانه درگیریها در غزه حمایت میکنند، اما از درخواست برای آتش بس خودداری کردند.
تاکنون بیش از ۱.۵ میلیون فلسطینی تحت تاثیر عملیات نظامی و رژیم صهیونیستی در ماه گذشته آواره شدهاند و از محل زندگی خود در غزه فرار کردهاند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت