برای ایران

پس از گذشت یک‌سال از پروژه امنیتی اغتشاشات۱۴۰۱ که با هدف براندازی و تجزیه ایران از سوی سرویس‌های جاسوسی رژیم‌صهیونیستی و آمریکا به راه افتاده بود، اکنون براندازان خارج‌نشین، اعتراف کرده‌اند که این پروژه شکست خورده است. البته شکست این جریان ضدایرانی، از ابتدای اغتشاشات۱۴۰۱ مشخص بود و با گذشت زمان و شکست مفتضحانه «شورای همبستگی» و دعواهای ادامه‌دار این جریان بر سر سهم‌خواهی، این شکست علنی‌تر شد.
کد خبر: ۱۴۲۷۸۳۷
 
باوجود این، براندازان خارج‌نشین سعی می‌کردند که با دروغ‌های رسانه‌‌ای و رویافروشی، به افکارعمومی القا کنند که این پروژه هنوز پابرجاست. این جریان، سرمایه‌گذاری ویژه‌ای برای سالگرد اغتشاشات داشت، اما اکنون کسانی به این شکست اعتراف می‌کنند که سال گذشته قصد داشتند ظرف یک هفته، ایران را فتح کنند! اتفاقی که با نقش‌آفرینی تاریخی شهدای امنیت و بذل جان آنها محقق نشد. 
همزمان با ۲۵ شهریور با وجود اعلام فراخوان‌های متعدد ضدانقلاب از دو ماه گذشته برای اعتصاب سراسری و ایجاد آشوب و ناآرامی در سطح کشور به‌ویژه استان کردستان ــ شهرستان سقز مردم عملا این فراخوان‌ها را بی‌پاسخ گذاشتند و با تلاش‌های نیروهای نظامی، انتظامی و دستگاه امنیتی و اطلاعاتی این سناریوی نخ‌نمای دشمن با شکست روبه‌رو شد تا بعد از «ازهم‌گسیختگی» اپوزیسیون، براندازان ضربه دیگری دریافت کنند. البته ادعای انقلاب برای بلوای۱۴۰۱ در سالگرد در حالی توسط رسانه‌های ضدایرانی دنبال می‌شد که این انقلاب بیشتر نامرئی بود و نه‌تنها هیچ بروز و ظهور اجتماعی نداشت، بلکه مردم با حضور در مسیرهای جاده‌ای منتهی به شمال کمترین توجهی به فراخوان‌های اپوزیسیون نکردند و زندگی عادی جریان داشت. البته این امنیت که سایه مستدامی بر زندگی همه ما دارد قطعا مرهون شهدای امنیت است که سال گذشته با شروع جو ناآرام و سه ماه بحران ضدامنیتی نقش‌آفرینی آنها از تکرار فاجعه سوریه در ایران جلوگیری کرد. شهدای مظلومی که با ترور یا در مسیر تأمین امنیت مردم به فیض شهادت نایل آمدند و نام ۶۳نفر به‌عنوان شهدای امنیت ایران و شهدای فتنه پاییز۱۴۰۱ در تاریخ جاودانه شد. این درحالی‌است که در ناآرامی‌های پاییز سال گذشته، بیش از ۷۰۰۰نفر از جوانان این سرزمین مظلومانه و صرفا به جرم تأمین امنیت، توسط اغتشاشگران مجروح شدند و تعدادی هم به شیوه‌های بسیار وحشیانه به شهادت رسیدند. شهادت و مجروحیت نیروهای مجری قانون در حالی صورت گرفت که برابر دستورالعمل‌های صادره و مستندات موجود، آنان هیچ سلاح گرمی حتی برای دفاع از خود در برابر اغتشاشگران و تروریست‌های مسلح حمل نمی‌کردند. در طرف مقابل، اغتشاشگران و تروریست‌ها با سلاح‌های جنگی به میدان آمدند و با شلیک به نیروهای امنیتی و انتظامی و حتی مردم رهگذر، تعدادی از آنان را به شهادت رساندند. در طول مدت اغتشاشات، بیش از ۸۳۱۴ قبضه سلاح کشف و ضبط شد که از این تعداد۶۳۱۴ قبضه سلاح جنگی بوده است. اوج قساوت و بی‌رحمی را در حادثه تروریستی حرم مطهر شاهچراغ و در جریان شهادت آرمان علی‌وردی در شهرک اکباتان تهران و روح‌ا...عجمیان در کرج شاهد بودیم که این شهدا به روش‌های فجیعی به شهادت رسیدند. 

اولین سالگرد آرمان علی‌وردی در اکباتان 
به مناسبت اولین سالگرد شهادت شهید آرمان علی‌وردی جمعی از مردم تهران در شهرک اکباتان تجمع کردند. در این اجتماع که با حضور پرشور مردم همراه است، سعید حدادیان و ابوذر روحی به مداحی پرداختند. همچنین علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت با حضور در این مراسم بیان کرد: گردهمایی ما در اینجا معنایش این است که ما قدردان استقامت هستیم و یادآوری این نکته است که تا «آرمان»‌ها هستند «من ظلم» ماندنی نخواهدبود. تا آرمان‌ها هستند، حتما حق پیروز خواهدبود و باطل حتما شکست‌خورده این ماجراست. شهید علی‌وردی در اغتشاشات روز چهارشنبه ۴آبان۱۴۰۱ در شهرک اکباتان با ضرب‌وشتم شدید اغتشاشگران مجروح سپس به بیمارستان بقیه‌ا...(عج) منتقل شد اما به‌دلیل شدت خون‌ریزی، روز جمعه ۶ آبان به شهادت رسید. عزت‌ا... علی‌وردی پدر شهید آرمان در این مراسم گفت: شبی که آرمان به شهادت رسید، اوضاع در منطقه اکباتان قرمز بوده و وضعیت خطرناکی به وجود آمده‌بود. در شلوغی آن شب که خیلی‌ها فیلمش را هم دیده‌اند، بالای ۲۰۰ تا ۳۰۰ نفر آرمان را دوره کرده‌بودند و حدود ۶۰ الی ۷۰ نفر هم او را کتک زدند. وی ادامه داد: با این حال آرمان که بچه متواضعی بود، در مقابل کسانی که وحشیانه او را می‌زدند، کوتاه نیامد. در صورتی که شاید با گفتن یک کلمه می‌توانست از دست آنها خلاص شود. پدر آرمان گفت: ضرباتی که به او زدند، شوخی نبوده و این طور نبود که در آن شلوغی هر کس بیاید و ضربه‌ای بزند، همه این ضربه‌ها حساب‌شده ‌بود، برای مثال به ران ضربه می‌زنند تا شخص دیگر نتواند حرکت کند یا به سر ضربه می‌زنند تا گیج شود. با این حال آرمان مقابل‌شان ایستاد. در ماجرای شهادت آرمان، خود مردم آمدند و قضاوت کردند، نه ما. از فردای روزی که آرمان را زدند، مردم با همان فیلم چهار دقیقه‌ای که در چند مقطع او را زدند، قضاوت کردند.

اسامی شهدای اغتشاشات

تهران:
۱. شهید آرمان علی‌وردی
۲. شهید حسین تقی‌پور
۳. شهید فرید کرم‌پور حسنوند
۴. شهید امیر کمندی
۵. شهید سلمان امیراحمدی
۶. شهید پوریا احمدی
۷.  شهید  مهدی لطفی

 آذربایجان شرقی:
 ۸. شهید حسین اجاقی‌زنوز

 سمنان:
۹. شهید محمدحسین سروری‌راد

 اصفهان:
۱۰. شهید اسماعیل چراغی
۱۱. شهید محسن حمیدی
۱۲. شهید محمدحسین کریمی
۱۳. محسن رضایی
 
خوزستان:
۱۴. شهید کیان پیرفلک
۱۵. شهید اشرف نیکبخت
۱۶. شهید آرتین رحمانی
۱۷. شهید علی مولایی
۱۸. سپهر مقصودی
۱۹. میلاد سعیدیان‌جو
۲۰. شهید رضا شریعتی
 
البرز:
۲۱. شهید روح‌ا... عجمیان
۲۲. شهید علی‌اصغر بیگلو
 
خراسان‌رضوی:
۲۳. شهید دانیال رضازاده
۲۴. شهید محمدرسول دوست‌محمدی
۲۵. شهید حسن براتی
۲۶. شهید مسلم جاویدی‌مهر
۲۷. شهید حسین زینال‌زاده
 
همدان:
۲۸. شهید علی نظری (ملایر)
 
هرمزگان: 
۲۹. شهید مجتبی امیری‌دوماری
 
فارس:
۳۰. شهید علیرضا سرایداران (شهدای شاهچراغ)
۳۱. شهید آرشام سرایداران (شهدای شاهچراغ)
۳۲. شهید مجتبی ندیمی (شهدای شاهچراغ)
۳۳. شهید حسنعلی پورعیسی (شهدای شاهچراغ)
۳۴. شهید بهادر آزادی‌شیری (شهدای شاهچراغ)
۳۵. شهید سیدفریدالدین معصومی (شهدای شاهچراغ)
۳۶. شهید علی‌اصغر لری‌گویینی (شهدای شاهچراغ)
۳۷. شهید محمدرضا کشاورز (شهدای شاهچراغ)
۳۸. شهید محمدولی کیاسی (شهدای شاهچراغ)
۳۹. شهید احساس مرادی (شهدای شاهچراغ)
۴۰. شهید هوشنگ خوب (شهدای شاهچراغ)
۴۱. شهید امید خوب (شهدای شاهچراغ)
۴۲. شهیده زهرا اسماعیلی (شهدای شاهچراغ)
۴۳. شهید طلبه محمد زارع‌مویدی
۴۴. شهید امیررضا اولادی
۴۵. شهید هادی عرفانی‌نیا
۴۶. شهید نورالدین جنگجو
۴۷. شهید رضا زارع‌مویدی
 
آذربایجان‌غربی:
۴۸. شهید مهدی اثنی‌عشری
۴۹. شهید رضا الماسی
۵۰. شهید سیدعباس فاطمیه
۵۱. شهید رحیم سحابی
 
کردستان:
۵۲. شهید حسن یوسفی
۵۳. شهید رضا آذربار
۵۴. شهید داوود عبداللهی
۵۵. شهید تورج اردلان
۵۶. شهید غلامرضا بامدی
 
قم:
۵۷. شهید مهدی زاهدلویی (طلبه)
 ۵۸. شهید حسن مختارزاده (طلبه)
 
قزوین:
۵۹. شهید عباس خالقی

گیلان:
۶۰. شهید مجید یوسفی
۶۱. شهید حمید پورنوروز
۶۲. شهید حمزه علی‌نژاد
 
چهارمحال‌وبختیاری:
۶۳. یزدان قجری
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها