«جام‌جم» فرامتن جایزه معنادار نروژ به یک متهم امنیتی را بررسی می‌کند

علیه ملت برای نوبل

«براساس وصیت‌نامه آلفرد نوبل، جایزه صلح به شخصی اعطا می‌شود که در سال گذشته «بیشترین یا بهترین کار را برای برادری بین ملت‌ها، لغو یا کاهش ارتش‌های ثابت و حفظ و ارتقای صلح انجام داده‌باشد.»
کد خبر: ۱۴۲۵۰۰۱

در ادامه این وصیت‌نامه مشخص شد این جایزه توسط کمیته‌ای متشکل از پنج نفر به انتخاب پارلمان نروژ اعطا می‌شود.» این متن اولین توصیفی است که با جست‌وجوی عبارت «صلح نوبل» در موتورهای جست‌وجو در صفحه نمایش شما پدیدار می‌شود و البته در هیچ جایی از آن درباره برخی اقدامات و اهداف پشت پرده این مجموعه که ظهور و بروز آن را در اهدای جایزه به یک محکوم امنیتی هویدا می‌شود، نمی‌بینید. به همین دلیل با مرور پرونده افرادی همانند انور سادات، مناخیم بگین، میخائیل گورباچف، آنگ‌سان سوچی، شیرین عبادی و... می‌توان بیشتر به عمق تلاش نروژ برای دخالت در امور داخلی دیگر کشورها پی برد. البته این کمیته انفعال شدیدی در خصوص آمریکا دارد؛ چراکه با وجود جنایات گسترده این کشور علیه بشریت، برخی اسامی نظیر « باراک اوباما، جیمی کارتر، جورج کتلت مارشال، تئودور روزولت، وودرو ویلسون و ... را می‌بینیم و جالب این‌که تا به امروز هیچ‌یک از معترضان و منتقدان آمریکا و اروپا برنده این جایزه نشده‌اند.  کمیته نوبل نروژ روز جمعه ۶ اکتبر(۱۴مهر) اعلام کرد که جایزه سال ۲۰۲۳ خود را به نرگس محمدی ــ که هم اکنون به‌ خاطر ارتکاب جرم علیه امنیت کشور زندانی است ــ اهدا می‌کند.  متهمی که به دروغ مدعی شد در زندان کتک خورده و سعی کرده‌است با استفاده نکردن از مرخصی و فرصت‌های درمانی‌اش، قطعه‌ای از پازل تحریم‌کنندگان ملت ایران را تکمیل کند.

نرگس محمدی کیست؟

نرگس صفیه محمدی، همکار شیرین عبادی در گروهکی موسوم به کانون مدافعان حقوق بشر است که ضمن حمایت و تاکید بر تحریم ایران با برخی گروهک‌های تروریست همکاری داشته‌است. او پیشتر مشمول رأفت اسلامی شده بود. همسر نرگس محمدی، تقی رحمانی از سران گروهک ملی‌-مذهبی است که ضمن همکاری با سرویس اطلاعاتی فرانسه، برای برخی گروهک‌های نفاق و تروریستی نقش رابط را ایفا می‌کند. نرگس محمدی ضمن پهن کردن دام برای خیالپردازان به بهانه این‌که آنها هم می‌توانند روزی مانند او مبالغ هنگفتی در ازای اجرای این‌گونه پروژه‌ها دریافت کنند، در جریان بازداشت خود  تمام تلاشش را به کار بست تا با اجرای فرامین اشخاصی نظیر شیرین عبادی و عبدالکریم لاهیجی، فضایی ملتهب ایجاد کند تا گروهک‌های همکار با این جریان بتوانند از غبار ایجادشده، فتنه‌ای جدید طراحی کنند.

دخالت نروژ در امور داخلی ایران

با مرور مواضع اخیر نرگس محمدی به ویژه پیام وی از زندان اوین به اتحادیه‌اروپا، به خوبی مشخص می‌شود که چرا پس از ۲۰ سال دوباره یک ایرانی برنده این جایزه شده‌است.  محمدی در جریان پیام ارسالی خود به اتحادیه‌اروپا خواستار «گذار از نظام»  شده و اقدام به  حمایت و همراهی با اغتشاشات و آشوب‌طلبان کرده‌بود.

حقیقتی تلخ برای غرب‌پرستان

البته مقامات غربی با وجود دست و دلبازی‌هایی که برای ایجاد ناآرامی و آشوب و حمایت از متهمان امنیتی می‌کنند، باید بدانند باوجود  حمایت و تجهیز منافقین و تجزیه‌طلب‌ها، برجسته‌سازی توهمات سلطنت‌طلب‌ها، طراحی اسم رمز و آشوب برای ناآرامی در کشور یا حتی اهدای دلار تحت عنوان جایزه صلح نوبل به وطن‌فروشان و خائنان، در نهایت چاره‌ای ندارند جز این‌که بر سر میز مذاکره با قدرت اول منطقه حاضر شوند، همان‌طور که با فروکش کردن بلوای پاییز سال گذشته و ناکام ماندن جنگ ترکیبی آغاز شده از سوی غرب، کشورهایی که هر کدام دستی بر آتش فتنه ۱۴۰۱ داشتند، درخواست مذاکره و تعامل با ایران را داشتند و حتی بعضی کشورها به طور غیررسمی زمینه استرداد و شناسایی برخی عوامل و لیدرهای خارج از کشور اغتشاشات اخیر را برای دستگاه‌های امنیتی کشور فراهم کردند.

پیام تبریک وزیر اطلاعات اسرائیل به نرگس محمدی

دیروز بعد از تعلق جایزه «صلح» نوبل به نرگس محمدی،  گیلا گاملی‌ال، وزیر اطلاعات کابینه نتانیاهو در پیامی فارسی نوشت: «امروز از شنیدن برنده شدن جایزه صلح نوبل نرگس محمدی خرسند شدم.» او پیامش را هم با این جمله تمام کرد: «با هم» پیروزیم، زن، زندگی، آزادی! درواقع هر شرح و توضیحی به توییت گیلا گاملی‌ال و این ترکیب جالب «جایزه صلح نوبل»، «نرگس محمدی»، «وزیر اطلاعات اسرائیل» را اضافه کنیم از طنز ماجرا کم می‌کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها