جام جم آنلاین اصفهان؛ سالن همایشهای بینالمللی اتاق بازرگانی اصفهان در ادامه برگزاری رویدادهای آموزشی و توانمندسازی، در رویداد کارآفرینی امید میزبان تعداد دیگری از نوجوانان شهر اصفهان بود. این برنامه با هدف تربیت نسل آینده تجار اصفهان ویژه نوجوانان ۱۲ تا ۱۸ سال مناطق حصه، زینبیه، دارک، قائمیه و دستگرد برگزار میشود.
به گفته دستاندرکاران رویداد کارآفرینی امید، شرکت در کارگاههای خلاقیت و ایدهپردازی، راهاندازی کسبوکارهای کوچک خانگی ویژه دختران، راهاندازی کسبوکارهای کوچک گاراژی ویژه پسران و تکمیل بوم ایده کسبوکارهای خانگی و کوچک گامهای گوناگون این رویداد است که نوجوانان شرکتکننده در طول یک ماه، قدم به قدم آنها را میپیمایند.
امیر کشانی، رئیس پارلمان بخش خصوصی اصفهان در افتتاحیه این رویداد 12 تا 20 سالگی را سن انتخاب شغل مناسب برای هر فرد دانست و گفت: بسیاری از افرادی که در شغل خود به موفقیتهای بزرگ دست یافتهاند، در کودکی و نوجوانی در شرایط مالی نامناسبی زندگی میکردند اما چون هدف بزرگی داشتند، این مشکلات را پشت سر گذاشتند.
وی ایجاد عدالت تجاری را یکی از اهداف مهم اتاق بازرگانی اصفهان در دوره دهم دانست و افزود: با برگزاری دورهها و رویدادهای گوناگون آموزشی در اتاق بازرگانی، به افرادی که علاقه دارند در آینده تاجر شوند کمک میکنیم.
در ادامه نوجوانان شرکتکننده پای صحبتهای علی ساعدی یکی از کارآفرینان موفق اصفهان نشستند که از اهالی محله زینبیه است. ساعدی از روزهایی گفت که مشکلات مالی عرصه را بر او تنگ کرده بود، اما او که پس از یک بار انصراف از دانشگاه و گذراندن خدمت سربازی به مسافرکشی با ماشین قسطیاش مشغول شده بود، اراده کرد تا به ترسهای خود غلبه کند و ایدههایی که همیشه در ذهن داشت را عملی سازد. پس دوباره در دانشگاه ثبتنام کرد و با خرید یک دستگاه دستی تولید نان بستنی به کار مشغول شد تا هم از عهده پرداخت شهریه دانشگاه برآید و هم شغلی برای آینده خود دست و پا کند. شنیدن سرگذشت پر فراز و نشیب این کارآفرین و شکستها و پیروزیهایش تا جایی که امروز علی ساعدی را به کارآفرینی موفق تبدیل کرده برای نوجوانان شرکتکننده جذاب بود.
نسرین کاردانی اصفهانی دیگر کارآفرین نمونه در حوزه صنایعدستی بود که در افتتاحیه رویداد کارآفرینی امید تجربیات خود را با نوجوانان علاقهمند در میان گذاشت. او که در کودکی به نقاشی و ساخت کاردستی علاقعه بسیاری داشته، با وجود مخالفتهایی که از سوی اولیای مدرسه تجربه کرده بود، دست از علاقهاش نکشید و چون معتقد بود هر فرد در زندگی باید به استقلال مالی دست یابد، علایق خود را در دوران تحصیل در دانشگاه هم ادامه داد و با وجود داشتن دو فرزند، با تلاش و جدیت خود و حمایت همسرش به استادی زبردست در حوزه صنایعدستی تبدیل شد تا با تأسیس یک آموزشگاه، دیگران را نیز از آنچه آموخته بود بهرهمند کند.
/* هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد