اعتیادِ جامعه کارگری، تولید را هدف‌گرفته است

مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج فارس با تبیین ابعاد جنگ اول و دوم تریاک که با هدف از پای‌درآورن جامعه کار و تلاش چین در قرن ۱۸ انجام شد، گفت: اعتیادِ جامعه کارگری، تولید را هدف‌گرفته است.
مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج فارس با تبیین ابعاد جنگ اول و دوم تریاک که با هدف از پای‌درآورن جامعه کار و تلاش چین در قرن ۱۸ انجام شد، گفت: اعتیادِ جامعه کارگری، تولید را هدف‌گرفته است.
کد خبر: ۱۴۱۴۰۱۸

هرمزگان-جام جم آنلاین -مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج فارس با تبیین ابعاد جنگ اول و دوم تریاک که با هدف از پای‌درآورن جامعه کار و تلاش چین در قرن ۱۸ انجام شد، گفت: اعتیادِ جامعه کارگری، تولید را هدف‌گرفته است.

 

علیرضا جعفرپور بروجنی مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج فارس در آیین گرامیداشت هفته مبارزه با مواد مخدر که به میزبانی این شرکت برگزار شد ضمن گرامیداشت هفته مبارزه با مواد مخدر، اظهارداشت: متأسفانه در کشور عارضه بدی تحت عنوان اعتیاد به وجود آمده است که یک سری دلایل ظاهری دارد که می‌تواند حاکی از  فشار کار، مشکلات اقتصادی و اجتماعی، عدم نشاط در جامعه و عم وجود عدالت در کار و افسردگی، اضطراب و ... باشد اما دلایل باطنی و عمیق‌تر این مسئله سوداگرانی است که می‌خواهند از این مسیر انتفاع خود را برقرار داشته باشند البته مسائل سیاسی نیز ممکن است گاها منجر به بروز ناهنجاری‌هایی چون اعتیاد شود.

 

وی افزود: وظیفه ما اینجا تولید بنزین است و تخصص دقیقی در رابطه با مواد مخدر نداریم اما به هر صورت برای ما به عنوان کارفرما زنگ خطری به شمار می‌آید که ۲۲ درصد از جامعه کارگری و جامعه کار کشور درگیر موضوع مواد مخدر باشند که اگر خانواده‌های آن‌ها را هم به این آمار اضافه کنیم نگران‌کننده‌تر خواهد شد چرا که موجب رقم خوردن آینده‌ای نامطمئن برای کشور خواهد شد.

 

مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج فارس، عنوان‌کرد: اگر بخش سوداگری موادمخدر را هم کنار بگذاریم  بخش دست‌های پنهانی که جامعه کارگری کشور را برای زمین زدن چرخ تولید تهدید می‌کند، تاثیر خود را خواهد گذاشت، بنابراین موضوع اعتیاد در جامعه کارگری بحث شوخی‌برداری نیست.

 

جعفر‌پور بیان‌کرد: جنگ تریاک بین انگلستان و چین که در سال ۱۸۴۰ به وقوع پیوست داستان ساده‌ای داشت و در آن سال‌ها چای چینی‌ها در انگلستان به حدی طرفدار پیدا کرده بود که انگلیسی‌ها ناگزیر بودند با دادن طلا و نقره، چای خریداری کنند بر همین اساس انگلیسی‌ها زمینه‌ای ایجاد کردند که بخشی از مزارع ایران و افغانستان صرف کشت تریاک برای ترانزیت به هند و چین شود.

 

وی ادامه داد: این ماده‌ی مخدر جای خود را در بازار چین رفته رفته باز کرد و موجب شد که جامعه‌ی کار و تلاش چین به جامعه‌ای مفنگی و هزینه‌تراش برای کشور تبدیل شود؛ تا اینکه یک دولتمرد مبارزی در چین پیدا شد و تمام بندرگاه‌ها را بست و تریاک‌ها را سوزاند و همین امر موجب شد که جنگ تریاک اول رخ دهد که با دو سال جنگ انگلیسی‌ها پیروز شدند و بعد از پیروزی انگلستان دو درخواست مطرح شد که اولین آن تسلیم هنگ‌کنگ به انگلستان و دومین خواسته نیز آزاد گذاشتن پنج بندر چین برای واردات تریاک بود.

 

مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج فارس، تاکید‌کرد: این وضعیت سال‌ها تداوم داشت تا اینکه در سال ۱۸۵۶، اقتصاد چین در معرض ورشکستگی قرار گرفت که همین امر موجب شد که جنگ دوم تریاک نیز راه بیفتد و این بار فرانسه نیز به کمک انگلستان آمد تا بتوانند به چین ضربه بزنند که در این جنگ هم چینی‌ها شکست خوردند و ورود تریاک ادامه پیدا کرد، ببیند چه قدر برای انگلستان مهم بوده که فقط پنج سال جنگیده است تا تریاک در چین وجود داشته باشد و آیا ما مطمئن هستیم که همین جریان در کشور ما وجود ندارد تا با وارد کردن مواد مخدر به کشور و به اعتیاد کشاندن جوانان سرمایه اجتماعی نظام را از بین ببرند.

 

جعفر‌پور تاکید‌کرد: بحث اعتیاد و مواد مخدر به هیچ‌عنوان مسئله‌ی ساده‌ای نیست و باید برای جلوگیری از آن فارغ از برگزاری جشن‌ها و همایش‌های مختلف کارهای زیربنایی انجام شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها