به گزارش جام جم آنلاین البرز، مجتبی عبداللهی با بیان اینکه در دنیای امروز با گسترش شبکه های مجازی، کتاب و کتابخوانی در سایه قرار گرفته، افزود: مطالعه در رشد حیات اجتماعی تأثیر زیادی دارد و روح یک جامعه در پرتو این مهم بارور می شود و ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی، جامعه را به سمت رشد، تعالی و تنویر افکار عمومی سوق می دهد.
وی ادامه داد: استان البرز با مردمی فرهنگ پرور و فرهیخته، خاستگاه و محل زندگی مفاخر شاخص فرهنگی کشور در حوزه های مختلف شعر و ادبیات، همچون جلال آل احمد است از این رو این ظرفیت را دارد که بعنوان پایتخت کتاب کشور معرفی شود.
عبداللهی گفت: شاخصهایی از جمله استمرار فعالیتهای ترویج کتابخوانی، ارائه برنامههای خلاقانه، هم افزایی و همگرایی بخشهای دولتی و خصوصی و طی تعامل متولیان این امر در استان مد نظر است که باید احصا و اعلام شود.
وی با قدردانی از متولیان فرهنگی استان برای برنامه ریزی های صورت گرفته، حمایت خود را از این اقدام اعلام کرد و افزود: در این راه از هیچ گونه هماهنگی و حمایتی دریغ نخواهیم کرد.
استاندار البرز با تاکید بر ضرورت المان سازی در راستای ترویج فرهنگ کتابخوانی توسط شهرداری ها، گفت: طراحان و مجریان این طرح بر این باورند با چنین طرحهایی میتوان به افزایش سرانه مطالعه در بین شهروندان کمک کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت