خرما، جدا از ارزش غذایی بالایی که دارد، برای ما مسلمانان جایگاه ویژه‌تری به‌خصوص در ایام مبارک ماه رمضان و سفره‌های افطار و سحر دارد.
خرما، جدا از ارزش غذایی بالایی که دارد، برای ما مسلمانان جایگاه ویژه‌تری به‌خصوص در ایام مبارک ماه رمضان و سفره‌های افطار و سحر دارد.
کد خبر: ۱۴۰۳۳۹۹
نویسنده فراز سهیلی‌آزاد - گروه دانش و سلامت

در سال ۱۴۰۰/۲۰۲۱، ۹.۸میلیون تن خرما در سراسر جهان تولید شد. براساس داده‌های سازمان خواربار و کشاورزی سازمان ملل متحد، مصر بزرگ‌ترین تولیدکننده خرما در جهان است و تنها در سال ۱۴۰۰ حدود ۱.۷میلیون تُن میوه گرمسیری تولید کرده است. عربستان سعودی با ۱.۶میلیون تُن خرما در رتبه دوم و پس از آن کشور ما با ۱.۳میلیون تن در جایگاه سوم قرار دارد. همان‌طور که نمودار نشان می‌دهد، تمام هشت کشور برتر تولیدکننده در خاورمیانه و شمال آفریقا قرار دارند و پس از آنها امارات متحده عربی (۰.۴میلیون تن) و تونس (۰.۳میلیون تن) ۱۰ کشور اول را تکمیل می‌کنند. در احادیث بارها به خوردن خرما تأکید شده است. همچنین نمادی از رفاه در جهان عرب در نظر گرفته می‌شود و نشانه‌ مهمان‌نوازی در بخش‌های جنوبی کشور ما و برخی از کشورهای عربی است و معمولا در بدو ورود مهمان به همراه قهوه تعارف می‌شود.

منبع: Statista.com

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها