علیرضا قزوه، مدیر شعر و موسیقی و سرود سازمان صداوسیما در گفتوگو با «قاب کوچک» در تشریح فعالیتهای این دفتر طی سالهای گذشته گفت: دفتر شعر و موسیقی و سرود رسانه ملی از آرشیوی بسیار غنی برخوردار است و در حال حاضر در گنجینه این آرشیو بیش از ۷۰هزار قطعه موسیقی و نماآهنگ موجود است. هماینک با کمک سازمانها، نهادها، ارگانها و همچنین فراخوان مردمی در سال ۳۰۰قطعه موسیقی و نماآهنگ تولید میشود. وی همچنین درباره دومین جشنواره ملی نماآهنگ در سازمان صداوسیما خاطرنشان کرد: تاکنون بیش از ۸۰۰قطعه نماآهنگ به دبیرخانه این جشنواره رسیده که بهنظر میرسد تعداد نماآهنگهای این دوره نسبت به اولین جشنواره نماآهنگ ملی فجر که سال۹۷ برگزار شد و ۱۱۰۰قطعه بود خیلی بیشتر از این باشد، برگزیدگان قطعات برتر نماآهنگ هم انشاءا... پس از داوری و انتخاب از سوی داوران در مراسم اختتامیه جشنواره معرفی می شوند.
قزوه همچنین در خصوص تولید آثار موسیقایی برای شهدا، دوران دفاع مقدس و مناسبتها گفت: خوشبختانه در این زمینه کارهای فراوانی در رسانه ملی صورت گرفته و آثار بیبدیل موسیقی در زمینه دفاع مقدس، شهدای حرم، شهدای امنیت، کارهای زیادی تولید کردیم و در خصوص انقلاب اسلامی هم تولیدات بسیار خوبی را هرسال داریم و به عبارتی باید بگویم که فعالیت دفتر شعر و موسیقی و سرود سازمان صداوسیما در این زمینه بسیار پررنگ است.
مدیر دفتر شعر و موسیقی و سرود رسانه ملی همچنین با اشاره به فعالیت گسترده ارکستر سمفونیک سازمان صداوسیما گفت: ارکستر سمفونیک صداوسیما تنها ارکستر سمفونیکی
است که طی این چند سال و بهخصوص در دوران شیوع بیماری کرونا هم تعطیل نشده و در فضای آزاد اجرا داشته است و همین ارکستر سمفونیک صداوسیما در مراسم تحلیف ریاست جمهوری نزد مقام معظم رهبری اجرای مراسم سرود و موسیقی را برعهده دارد و امسال قطعاتی را برای شهید حاج قاسم سلیمانی و شهدای دفاع مقدس، شهدای مدافع حرم و شهدای امنیت اجرا کردند و ارکستر سمفونیک سازمان صداوسیما جزو معدود ارکستر سمفونیکهای کشور است که بیشتر فعالیتاش در فضای انقلاب اسلامی و شهداست.
وی همچنین افزود: در حال حاضر هم این ارکستر سمفونیک چند کار جدید را در آستانه تولید دارند که انشاءا... در ایام دهه فجرامسال اجرا خواهند کرد و پس از ایام دهه فجر و اواخر اسفند هم بهمدت سه شب قطعات به یادماندنی و قدیمی بهویژه قطعات انقلابی و نوستالژی طی 40سال از انقلاب اسلامی را اجرا خواهند کرد.
مدیر دفتر شعر و موسیقی و سرود صداوسیما در رابطه با تقدیر از پیشکسوتان عرصه شعر و موسیقی هم گفت: ما خوشبحتانه در این خصوص امسال برنامههای خوبی داشتیم از آن جمله برگزاری مراسم تقدیر از این عزیران پیشکسوت با حضور ۲۰۰شاعر انقلابی و ۲۰۰نفر از اهالی موسیقی در مجتمع آموزشی و تفریحی زیباکنار گیلان و اردوهای زیارتی و تفریحی با این عزیزان پیشکسوت که فضای خوب و صمیمی برای آنها ایجاد شد. و در حال حاضر هم با پیشکسوتان و بزرگان شعر و موسیقی در ارتباط نزدیک هستیم و از حضور آنها در رسانه ملی استقبال میکنیم و گاهی هم برای ما آثاری هم تولید میکنند که در برنامههای صداوسیما از آنها استفاده میشود.
سفر شاعران خارجی به ایران
قزوه در بخشی دیگر به اهمیت فعالیتهای شعر و شاعری در رسانه ملی پرداخت و گفت: در حال حاضر یک برنامه مستقل شعرخوانی داریم که شاعران انقلابی حضوری پررنگ دارند و به مناسبتهای مختلف حضور پیدا کرده و شعرخوانی میکنند و تاکنون دو سه برنامه اردویی شعرخوانی با حضور شاعران آیینی و انقلابی برگزار کردیم که بخشی هم مربوط میشود به شاعران فارسیزبان کشورهای مختلف که با دعوت از آنها به ایران سفر کردند و در برنامههای شعرخوانی حضوری پررنگ و تاثیرگذار داشتند.
منبع: ضمیمه قابکوچک روزنامه جامجم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد