وی درباره آیتمهای متعدد این ویژهبرنامه تصریح کرد: در بخشی از این برنامه رامین ناصرنصیر و نیما شاهرخشاهی برای ارائه گزارشی درباره مکانها، رویدادها و مقدمات برگزاری جامجهانی فوتبال ۲۰۲۲ پیش از شروع جامجهانی به قطر رفتند. در این بخش شاهد مواردی مانند بررسی جنبههای جامعهشناسی برگزاری جامجهانی، مردمشناسی قطر و مقدمات برگزاری رقابتهای جامجهانی فوتبال هستیم که شاید در زمان برگزاری جامجهانی و به هنگام پخش مسابقات کمتر مورد توجه قرار میگیرند. در بخش دیگری نیز به اتفاقات و بازیها و مردم و حواشی جامجهانی پرداختهایم.
این تهیهکننده در مورد بخش تلهتئاترهای کوچک گفت: هدف از این نمایشها ادای دین اهالی تئاتر به فوتبال است.
وی همچنین بخش ستارههای فوتبال زندگی است را روایتی شنیدنی و متفاوت درباره ستارههای دنیای فوتبال برشمرد و بیان کرد: این بخش، قصه زندگی آدمهایی است که بهواسطه فوتبال در سراسر جهان شناخته شدهاند و حکایت حضورشان در مستطیلسبز و حواشی آن برای مخاطبان همیشه شنیدنی و جذاب بوده است.
حاتمی ادامه داد: بخش دیگری در برنامه وجود دارد که قهرمانان را از قاب دوربین سینما یا از جهان ادبیات به علاقهمندان معرفی میکند.
وی درباره حضور دو مجری رادیویی در این برنامه گفت: محمدرضا قلمبر و مهبد قناعتپیشه در این برنامه حضور دارند تا پیوندی بین خردهروایتهای هر قسمت از برنامه برقرار کنند و اطلاعات شنیدنی مرتبط با موضوع هر برنامه به مخاطبان ارائه دهند. آنها مجریان توانمندی هستند که سابقه اجرا در رادیو دارند و بهعنوان یک تهیهکننده براساس تجربه برنامهسازی، با اطمینان میگویم هر دو مجری فوتبال زندگی است، آینده درخشانی در زمینه اجرای تلویزیونی خواهند داشت. تهیهکننده «چهلتیکه» ضمن بیان اینکه معتقد است هر قسمت از فوتبال زندگی است یک روایت و داستان مستقل از جهان فوتبال ارائه میدهد که متشکل از تعدادی خردهروایت شنیدنی است، توضیح داد: هر قسمت از این برنامه، معنا و مفهومی در فوتبال را محور قرار میدهد و براساس این محور اصلی، خردهروایتهایش را عرضه میکند. یک قسمت درباره ناکامی است، قسمتی دیگر درباره امید یا مثلا رستگاری. به بهانه همین موضوعات است که به بازیکنی مانند گرت بیل پرداختهایم یا ماجرای بیرانوند و گرفتن پنالتی کریستین رونالدو را تشریح کردهایم یا به عملکرد شاعر فوتبال، رونالدینیو پرداختهایم. درواقع هر قسمت از برنامه براساس یک موضوع مشخص، دوکوپاژ شده و آیتمهای مختلف براساس همان موضوع محوری در کنار هم قرار گرفتهاند.
حاتمی اظهار کرد: هرکسی حتی اگر تماشاگر پیگیر فوتبال هم نباشد، میتواند یک یا چند قسمت از این برنامه را ببیند و دوست داشته باشد چراکه اصل قصهگویی و روایت را در این برنامه در نظر داشتهایم.
به عبارتی میتوان گفت فوتبال زندگی است یک مجله تصویری با موضوع زندگی و فوتبال است که هر قسمت از آن داستانی دارد و تلاش کردهایم روایتهای فوتبالی را در منسجمترین شکل تعریف کنیم. به همین دلیل است که از انتخاب خردهروایتها تا گرافیک برنامه و سایر جزئیات براساس طراحی مشخصی صورت گرفته است.
وی افزود: شاید برنامهسازی درباره فوتبال توسط یک تهیهکننده خانم کمی غیرمتعارف باشد یا تضادی در آن احساس شود، اما نگاه زنانه که توجه به جزئیات را شامل میشود، برای تولید برنامه درباره هر موضوعی امتیاز به حساب میآید، بهخصوص برای برنامهسازی درباره فوتبال که خردهروایتها و جزئیات زیادی دارد و البته که من بهعنوان تهیهکننده از همکاری و همفکری افراد توانمند و مجرب در پشت و جلوی دوربین بهره گرفتهام تا برنامهای وزین و شایسته به مخاطبان ارائه دهم.
روزنامه جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم