جام جم آنلاین اصفهان به نقل از ایسنا؛ سید مصطفی صدری، شاعر کتاب، امروز(پنجشنبه،۳ آذر) در آیین رونمایی از کتاب شرح صدر، اظهار کرد: کتابخانه دروازه ورود به شهر عرفان، معرفت و خداشناسی است و مروجان و فعالان در حوزه این شغل شریف، عبادت کنندگانی هستند که در پیشگاه خدا صاحب اجر و پاداش خواهند بود.
وی افزود: کتاب خوب راهنمای هر کار مفید در جهان و سرمایه آخرت است. مضمون هر کتاب اصل و گوهر بوده و گنجینه اسرار کمیاب است. کتاب خوب، چشم و دل را روشن میکند و اگر بخواهی به راه صواب بروی، کتاب یک راهنمای صادق و حاذق است.
شاعر کتاب شرح صدر، تصریح کرد: کتاب خوب، مخزن علم و دانش است که دل را با نور آگاهی و دانایی روشن میکند و برای هر مشکلی راه حلی دارد پس کتاب خوب بخوانید که دریایی است که باید در آن جستجو کرد.
صدری گفت: انسان، تا زمانی که زنده است باید مثل یک شاگرد، بهترین کتابها را بخواند و بهترین آداب را بیاموزد و از آنجا که فطرت انسان، خداجو است و کتاب اسباب آن است پس زندگی با کتاب معنا پیدا میکند.
همچنین مدیر فرهنگی، ورزشی شهرداری نوش آباد گفت: سید مصطفی صدری متولد ۱۳۱۷ و از خانواده عالمان دینی است که فعالیت خیرخواهانه و اجتماعی خود را از دهه ۳۰ خورشیدی در جهت توسعه زادگاه خود آغاز کرده است.
روح الله سالکیان افزود: جشنواره هفته کتاب در نوش آباد با شعار «ما همانیم که میخوانیم» با اجرای ۲۰ برنامه متنوع فرهنگی، هنری و ترویجی کتاب محور شامل برگزاری نشستهای مطالعاتی، نمایشگاه کتاب، شب شعر کتاب، مسابقه نقاشی، کارگاه قصه گویی و زنگ کتاب در این شهر برگزار شد.
وی اظهار کرد: اجرای شادیانههای کتاب، دورهمی کتابخوانی، تورکتابگردی، برنامه زمان انتظار و اهدای کتاب به مراکز پرتردد، نمایش موزیکال یارمهربان، ساعتی با کتاب، جشن امضای کتاب و برنامه موزیکال کتاب باز از دیگر برنامههای هفته کتاب در نوشآباد بود.
مدیر فرهنگی، ورزشی شهرداری نوش آباد گفت: مهمترین ابزار برای نهادینه کردن فرهنگ کتابخوانی، فعالیتهای ترویجی است که در حوزه ترویج کتاب به ویژه در شهرهای کوچک، با مشکل کمیت پایین فعالیتهای ترویجی کتاب روبرو هستیم و تنها فضای کتابخوانی نوش آباد با جمعیتی بیش از ۱۵ هزار نفر فقط یک باب کتابخانه عمومی است.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان آران و بیدگل نیز گفت: کتاب، یکی از ابزارهای تفکر و پیشرفت جامعه بشری است که با گویاترین بیان، راز و رمز پیشرفت جوامع انسانی در دورههای مختلف را بازگو کرده و برای توسعه فرهنگی هر منطقه ایفای نقش میکند.
سعید ضابطی افزود: جهل و بی خبری، جامعه بشری را نابود می کند و مهمترین راهکار برای برچیدن آفت جهل و شبهه، ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی است که میتواند انسان را به ایمان و اطمینان برساند.
وی افزود: فکرکردن مهمترین مشخصه انسان نسبت به سایر موجودات جهان خلقت است بنابراین میتوان ادعا کرد که کتاب و کتابخانه مهمترین ابزار سعادت و خوشبختی بشر است.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان آران و بیدگل تصریح کرد: کودکان و نوجوانان با مطالعه هر کتاب، الگوهای ذهنی خود را در آن جستجو کرده و به شناختی از روشها و علاقههای فردی و اجتماعی خود میرسند هر چند که فضاهای جمعی و شبکهای تا حدی این شرایط را تامین میکند، اما نتوانسته جای کتاب را بگیرد.
ضابطی تاکید کرد: امیدواریم مسئولان جامعه مشارکت کنند تا بتوانیم در هر شهر و روستا یک فضای فرهنگی به نام بوستان کتاب ایجاد کنیم که فرصتی برای ترویج فرهنگ مطالعه و آگاهانه زیستن شهروندان در اوقات فراغت باشد.
هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد