برپایی ایستگاه‌های خدمت‌رسانی به زائران پیاده در دهه پایانی صفر

سرپرست معاونت گردشگری و زیارت سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت: برنامه‌های آخر صفر در چند بخش محوری شامل راه‌اندازی پایگاه‌های استقبال از زائر، خدمت‌رسانی شهری و مباحث حمل و نقل برنامه‌ریزی شده تا بتوانیم استقبال بهتری از زائران داشته باشیم.
سرپرست معاونت گردشگری و زیارت سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت: برنامه‌های آخر صفر در چند بخش محوری شامل راه‌اندازی پایگاه‌های استقبال از زائر، خدمت‌رسانی شهری و مباحث حمل و نقل برنامه‌ریزی شده تا بتوانیم استقبال بهتری از زائران داشته باشیم.
کد خبر: ۱۳۷۷۰۲۷
خراسان رضوی - جام جم آنلاین -"سید جلیل بامشکی" در خصوص برنامه‌های شهرداری در دهه پایانی صفر اظهار کرد: از مهم‌ترین برنامه‌های مزبور می‌توان به راه‌اندازی ایستگاه‌های استقبال از زائر در مبادی ورودی شهر اشاره کرد.وی افزود: با توجه به پیش‌بینی‌ها و ورود حدود ۸۰۰ هزار زائر پیاده به مشهد به شکل گسترده‌تر، ایستگاه‌های ویژه‌ای در ورودی شهر برپا خواهد شد که در این ایستگاه‌ها تقریبا ۱۲ خدمت عمومی و ۱۴ خدمت تخصصی به زائران‌ و مجاوران مشهدالرضا ارائه خواهد شد.
بامشکی ادامه داد: این خدمات با مشارکت تشکل‌ها، پرسنل داوطلب مدیریت شهری، خادمان افتخاری و نیروهای مردمی انجام خواهد شد، در واقع شهرداری بستری فراهم کرده تا این خدمت‌رسانی انجام شود اما به طور مستقیم به موضوع ورود پیدا نمی‌کند و از ظرفیت‌های مردمی و تشکلی بهره‌مند خواهد شد، در حال حاضر ایستگاه‌های استقبال از زائر سواره نیز در ورودی‌های محورهای نیشابور و قوچان برقرار است.
سرپرست معاونت گردشگری و زیارت سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد در خصوص برنامه‌ریزی‌ها برای اسکان موقت و اضطراری زائران طی این ایام نیز بیان کرد: ساختمان‌ها و مراکزی که در اختیار ما قرار دارد، برای اسکان موقت زائران پیاده در روزهای پایانی دهه آخر صفر آماده و تجهیز خواهد شد، همچنین ۲۰ سالن ورزشی در حالت آماده‌باش برای اسکان اضطراری آماده می‌شود تا اگر ظرفیت اسکان موقت تکمیل شد، این سالن‌ها بر اساس اولویت در اختیار زائران قرار گیرد.
وی ادامه داد: ایستگاه‌های صلواتی یا ایستگاه‌های ویژه‌ای نیز در سطح شهر برپا خواهد شد که اکثر آن‌ توسط هیات‌ها، مساجد و تشکل‌ها برپا می‌شود، شهرداری نیز ایستگاه‌های ویژه‌ای در محورهای مواصلاتی منتهی به حرم مطهر رضوی مانند میدان شهدا و... ایجاد می‌کند، بنابراین فضاهایی در اختیار هیات‌ها و تشکل‌های مذهبی مشهدی و حتی کشوری که آماده خدمت‌رسانی در این ایستگاه‌ها هستند، برای خدمات‌رسانی قرار می‌گیرد، شهرهایی مانند اهواز و قزوین درخواست برپایی چنین ایستگاه‌هایی را داشته‌اند.
بامشکی عنوان کرد:، در مسیرهای منتهی به حرم نیز سرویس‌های بهداشتی سیار جهت سهولت دسترسی شهروندان و زائران ایجاد می‌شود، به علاوه برنامه‌ریزی‌هایی در بخش حمل‌ونقل صورت گرفته تا با توجه به محدودیت‌های ترافیکی، سرویس‌دهی در این روزها به وسیله اتوبوس، تاکسی و مترو با افزایش ساعت کاری و تقویت خطوط پوشش داده و تشرف به حرم‌مطهر رضوی به راحتی صورت گیرد.
وی ضمن اشاره به برنامه‌های فرهنگی معاونت گردشگری و زیارت شهرداری مشهد تصریح کرد: علاوه بر اکران شهری، تبلیغات و فضاآرایی محیطی مانند سیاه‌پوش کردن و مزین کردن فضاها به احادیث رضوی در این روزها، برپایی گروه‌های تعزیه‌خوانی و شبیه‌خوانی نیز از برنامه‌هایی است که طی این ایام اجرا خواهد شد، همچنین برگزاری مسابقات کتابخوانی، تجمع ملیت‌های مختلف و برپایی نمایشگاه عکسی از اربعین تا انتهای ماه صفر از دیگر برنامه‌های مربوط به این ایام است.
سرپرست معاونت گردشگری و زیارت سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت: در تمام ایستگاه‌ها غرفه خدمات درمانی و بهداشت و سلامت استقرار یافته که خادمان افتخاری پزشک و پرستار در این غرفه‌ها حضور دارند، مرکز پزشکی شهرداری مشهد در این ایام فعال خواهد بود تا اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی زائران در خصوص مسائل بهداشتی و توزیع اقلام درمانی مورد نیاز انجام شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها