به گزارش پایگاه خبری جامعه خبر شنیده ها حاکی از وجود ناهماهمگی و اختلاف در سطح مدیران وزارت صمت است و در این هیاهوی وزارتخانه برخی از مدیران تلاش دارند تا خدمات ویژه ای(امضای طلایی) به برخی از افراد یا شرکت ها بدهند.
مدتی است یکی از مدیران وزارت صمت در نامه ای به تولیدکنندگان بزرگ روغن خودرو آنها را مجبور و ملزم به ارائه روغن خودرو به برخی از فروشگاه ها به صورت ویژه کرده و دستور داده حتما ۲۰ درصد از تولید سال خود را به این افراد بفروشد و تاکید (تلویحاتهدید) کرده که اگر تولید کننده ای خلاف این دستور عمل کند به تعزیرات معرفی می شود.
حالا اگر سری به اسامی این فروشگاه ها بزنید با نام فروشگاه "دیجی..." مواجه می شوید که چه عقبه و رزومه ای دارند و سایرین هم یا اصلا تاکنون ربطی به روغن نداشته و یا آنقدر از سیستم ضعیفی برخورداند که توانایی عرضه صحیح ندارند.
حال سوال از نمایندگان مجلس این است که آیا خبر دارند که مدیران وزارت صمت چه بخشنامه ها و دستوراتی را ابلاغ می کنند و آیا تاکنون به عنوان قوه مقننه نظارتی بر این وزارتخانه داشته اند؟!
با هدف اجرای قانون پیشگیری از وقوع جرم و دستور اکید رئیس جمهور و رئیس قوه قضائیه مبنی بر سوت زنی تخلفات یا فساد باید اعلام کرد که نهادهای نظارتی و اطلاعاتی کشور هوشیار باشندو بررسی کنند که یک مدیر در یک وزارتخانه به پشتوانه چه افرادی تمام تولید کنندگان روغن را مجبور به فروش به افراد یا شرکت های خاص می کند که سود سالانه بالغ بر چند ده میلیارد تومان است آن هم در برهه ای که هر روز قاچاق کالاها تیتر رسانه ها قراردارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت