به گزارش جام جم آنلاین البرز:
دکتر محمدعلی زلفی گل در بازدید از پژوهشگاه مواد و انرژی مستقر در شهرستان فردیس استان البرز گفت: به طور قطع در نشست هیات دولت ظرفیتهای علمی و تحقیقاتی این پژوهشگاه مطرح خواهد شد تا وزارتخانه و صنعت بتوانند از ظرفیت پژوهشگاه مواد و انرژی استفاده کنند.
او اظهار داشت: ظرفیت بالای علمی و تحقیقاتی پژوهشگاه مواد و انرژی ایران از افتخارات جمهوری اسلامی ایران است و باید از این ظرفیت به خوبی برای رشد و پیشرفت کشور بهره گرفت.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری هدف از بازدید از پژوهشگاه مواد و انرژی ایران، آشنایی با امکانات و تجهیزات این پژوهشگاه عنوان کرد و گفت: آنچه از نزدیک مشاهده شد، نشان میدهد که این پژوهشگاه افتخار ملی است.
او گفت: پژوهشگاه مواد و انرژی ایران با امکانات و تجهیزات بسیار بالایی که دارد برای استان البرز نیز مفید است که این استان میتواند از ظرفیت آن استفاده کند.
زلفی گل اظهار داشت: این پژوهشگاه نیاز به حمایتهای بیشتری دارد ضمن آنکه ساختمان مرکز نوآوری پژوهشگاه نیازمند تکمیل است و استاندار البرز در این زمینه میتواند کمک کند؛ وزارت علوم هم پیگیری میکند تا مرکز نوآوری پژوهشگاه تاسیس شود.
او افزود: مزرعه خورشیدی سبز از پروژههای نیمه تمام پژوهشگاه موادو انرژی است و از رییس پژوهشگاه مواد و انرژی خواست که برای کمک به توسعه بخشهای مختلف این مجموعه با استاندار البرز نشست برگزار کند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: این پژوهشگاه در بخش تجهیزات و تعمیر امکانات آزمایشگاهها نیازمند حمایت مالی است؛ ما در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری سعی میکنیم تا حلقه وصل بین پژوهشگاه، صنایع و وزارتخانههای مختلف باشیم تا از ظرفیت آن به خوبی استفاده شود.
پژوهشگاه مواد انرژی مستقر در بخش مشکین دشت شهرستان فردیس تاکنون اختراعات و طرحهای علمی متعددی در سطح کشور و جهان ارائه داده که ساخت آبگرمن خورشیدی و تصفیه خانه آب از جمله آنها است.
این مرکز علمی پژوهشی به طور مستقل و زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در زمینهٔ مواد و انرژی فعالیت میکند که دارای چهار پژوهشکده سرامیک، انرژی، نیمههادیها و فناوری نانو و مواد پیشرفته است که در ۱۲ گروه تخصصی به فعالیتهای تحقیقاتی در زمینههای مرتبط با مواد و انرژی میپردازند.
پژوهشگاه دارای ۷۰ نفر عضو هیات علمی و ۱۳۹ نفر عضو غیر هیأت علمی، ۲۰۰ دانشجوی کارشناسی ارشد (در حال تحصیل) در رشتههای مهندسی مواد (سرامیک، نانو مواد، شناسایی و انتخاب)، مهندسی پزشکی (بیو مواد)، مهندسی انرژیهای تجدیدپذیر – فیزیک (مادهٔ چگال) و ۹۰ دانشجوی دکتری (در حال تحصیل) در رشتههای مهندسی مواد – مهندسی پزشکی (بیومواد) میباشد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت