سرپرست شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر در جلسه بررسی مشکلات آبرسانی شهرستان دیر با حضور فرماندار شهرستان دیر با اشاره به اجرا طرحهای آبرسانی در این شهرستان اظهار کرد: در این راستا طرحهای نوسازی و اصلاح خطوط انتقال و شبکه توزیع فرسوده، احداث مخازن تعادلی و ذخیره آب در بخش ساحلی دمیگز و روستاهای آبدان ، احداث آبشیرینکن 3 هزار متر مکعبی، اجرا خطوط و زونبندی شبکه توزیع آب دیر ، حفر تجهیز وکف شکنی چاههای آب شرب در دست اجرا است.
ابوالحسن عالی با اشاره به اینکه با تکمیل این پروژهها، پایداری در تامین و توزیع آب در شهرستان دیر ارتقا مییابد افزود: حل مشکلات آب شرب مردم در شهرستانهای حوزه جنوبی استان بوشهر در اولویت برنامههای شرکت آبفا قرار دارد و در این راستا طرحهای مهمی در دست اجرا است که با تکمیل آنها وضعیت آبرسانی بهبود مییابد.
وی بهبود مدیریت توزیع، کاهش هدررفت آب ، برخورد با انشعابات غیر مجاز و اجرا پروژههایی در راستای ارتقا و بهبود پایداری در تامین آب شهرستان دیر را مورد تاکید قرار داد و بیان کرد: مدیریت مصرف، صرفهجویی و رعایت الگوی مصرف آب در جلوگیری بحران و تنش آبی باید در دستور کار همه مشترکین آب قرار گرفته است.
سرپرست شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر اضافه کرد: پرداخت به موقع قبوض آب بها میتواند یاریرسان شرکت آبفا در حل مشکلات آبی و افزایش رضایت عمومی از خدمات شرکت آبفا در این شهرستان باشد.
در این جلسه فرماندار شهرستان دیر بر پیگیری و رفع مشکلات شهرستان در خصوص آب تاکید کرد.
یونس باربرز افزود: راهکارهای اساسی برای تکمیل پروژههای اجرایی شهرستان دیر، برخورد وجمع آوری انشعابات غیر مجاز ،بهبود مدیریت توزیع مورد توجه قرار بگیرد.
وی همکاری مردمی خصوصا شوراها و دهیاری ها با امور آبفای دیر برای حل مشکلات را خواستار شد.
جام جم آنلاین بوشهر-زهرا ماندنیان فرد-خبرنگار
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
حسن هانیزاده در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگوی تفصیلی با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد:
گیتی خامنه از دغدغههای محیطزیستیاش میگوید
علی داوودی و پدرش در تحریریه روزنامه «جامجم»:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
گفتوگوی «جامجم» با یک متخصص تغذیه درباره اینکه چطور فودبلاگرها در فضای مجازی عادات غذایی ما را شکل میدهند