به گزارش جام جم انلاین اصفهان ؛مهدی تمیزی (مدیر موزه هنرهای معاصر اصفهان) با اعلام این خبر، تصریح کرد: «یکی از پویاترین وجوه فرهنگی جوامع در هر دوره ای، هنر آن ملت است. هنری که برآمده از فرهنگ، زیست، ادبیات، آداب و رسوم اجتماعی است و در پناه زیبایی شناسی، به نمونه ای نادر، گویا و نسخه ای تاریخی تبدیل می شود».
او با اشاره به این که نام نمایشگاهی که در شانگهای چین افتتاح میشود «گنجینه های مشرق زمین» است و به نگارگری ایران می پردازد، افزود: «نگارگری ایرانی، در خط و ربط شکل و مفهوم، و در کاربست و کارگاه، بی شباهت به نگاره های چینی نیست. این همانندی، بی آنکه هویت را مخدوش کند، پیوندی انسانی و تاریخی می سازد میان چندین نسل از چندین هزاره. اینگونه است که زبان هنر، بی مرز و بی ادعا، با هر مخاطبی به گفت و شنود می نشیند. اثر هنری را باید نوشید و نیوشید. اصوات، در لابه لای فرم ها، نوایی نو بر گوش و جان مخاطب می نشاند»
به گفته تمیزی: در این نمایشگاه که با توجه به رعایت مقتضیات دوران کرونا برگزار میشود، مجموعهای از تصاویر آثار نگارگری ایرانی از چهار موزه، انتخاب و در چین به تماشا درمی آید. بنیاد هنری بردبار و موزه هنرهای کلکسیون شانگهای (Shanghai Art Collection Museum) برگزاری این نمایشگاه را برعهده دارند.
نمایشگاه گنجینه های مشرق زمین از 3 دسامبر 2021 (۱۲ آذر ۱۴۰۰) تا 27 فوریه 2022 (۸ اسفند ۱۴۰۰) در موزه هنرهای کلکسیونی شانگهای برپا خواهد بود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت