به گزارش جام جم آنلاین، نمایندگی ایران در سازمان ملل در «ژنو» در ایمیلی به هفتهنامه آمریکایی «نیوزویک»، لفاظیهای اخیر «مایک پنس» معاون «دونالد ترامپ» رئیسجمهور سابق آمریکا در گردهمایی گروهک تروریستی «منافقین» را «افکار واهی و پوچ» توصیف کرد.
طبق گزارش نیوزویک، معاون رئیسجمهور سابق ایالات متحده آمریکا چند روز پیش با حضور در گردهمایی منافقین، اتهاماتی علیه جمهوری اسلامی ایران مطرح کرد و در آن جلسه با ستایش گروهک منافقین، پایان کار دولت در تهران را پیشبینی کرده بود.
«بهرام حیدی» رایزن دفتر نمایندگی ایران در ژنو در پیامی ایمیلی به نیوزویک ضمن محکوم کردن حضور پنس در گردهمایی تروریست های منافقین، تصریح کرد: «به قول ایرانیها، کبوتر با کبوتر، باز با باز».
وی سپس ادامه داد: «مایک پنس، مایک پامپئو (وزیر خارجه دوران ترامپ)، «مارک دوبوویتز (مدیر بینیاد دفاع از دموکراسی)، جان بولتون و دیگر جنایتکاران ترامپی (مربوط به دوران ریاستجمهوری ترامپ) [ لایق] این هستند که از بدنامی یک فرقه تروریستی لذت ببرند و در لیست پرداخت حقوق آنها قرار بگیرند».
رایزن دفتر نمایندگی ایران در سازمان ملل در ژنو در ادامه تصریح کرد: «من پیشنهاد میکنم تحقیق کنید که مایک پنس برای هر کلمه ستایشآمیزی که روانه فرقه تروریستی منافقین میکند، چه قدر دریافت کرده است».
حیدری سپس با اشاره به این موارد ادامه داد: «مایک پنس و همکارانش می توانند به سرگرم کردن خود با انواع افکار واهی ادامه دهند».
این دیپلمات ایرانی با بیاهمیت خواندن اظهارات پنس گفت: «سگها پارس میکنند اما کاروانها به مسیر خود ادامه میدهند. ملت ایران مصمم است بدون توجه به کینهتوزی و بدخواهی تروریستها و حامیان اصلی آنها به مسیر پرافتخار استقلال و عزت خود ادامه دهد».
وی ادامه داد: «در حالیکه ما از هرگونه افزایش آگاهی درباره فرقه تروریستی مجاهدین خلق قدردانی میکنیم، اما نسبت به هرگونه اقدامات (خواسته یا ناخواسته) برای تطهیرسازی آنها هوشیار هستیم. این هم ناعادلانه و هم غیراخلاقی است و بیعدالتی بزرگ در حق هزاران انسان بیگناهی خواهد بود که قربانی اعمال تروریستی وحشتناک اعضای این فرقه تروریستی و از جمله جنایات مرتکبشده آنها در طول همراهی طولانی مدت آنها با رژیم صدام حسین، شدند».
پنس در گردهمایی اخیر منافقین، راهبرد دولت بایدن در قبال برنامه هستهای ایران را نشان از «ضعف» دولت آمریکا خواند و مدعی شد که تلاشهای دولت آمریکا برای احیای برجام به خصومت منطقهای بیشتر از سوی ایران منجر خواهد شد.
معاون رئیسجمهور سابق ایالات متحده بخشی از راهبرد «فشار حداکثری» ترامپ علیه ایران بود که به امید وادار کردن جمهوری اسلامی به پیروی از توافق مورد قبول واشنگتن ایجاد شده بود که نه تنها نتیجهای در بر نداشت بلکه ایران را وادار کرد که پس از یکسال پایبندی به برجام پس از خروج یکجانبه واشنگتن از این توافق و همزمان با بدعهدی طرفهای اروپایی، تعهداتش ذیل برجام را کاهش دهد.
پنس در مراسم گروهک تروریستی منافقین در واشنگتن گفته بود که حمایت بایدن از توافق هستهای ایران، برای آمریکا خطرناک است.
نیوزویک چندی پیش حضور پنس در این همایش را «تکرار مواضع جنگطلبانه او در قبال ایران» توصیف کرده و به نقل از وی نوشت: «صلح در ادامه قدرت میآید. با استقبال دولت کنونی ما از برجام، تردید آنها در محکوم کردن شلیک موشک به متحد عزیزمان اسرائیل و عقبنشینی فاجعه بار از افغانستان، دشمنان ما ممکن است ضعف دولت فعلی آمریکا را احساس کنند».
وی در ادامه اظهارات بیشرمانه خود، گروهک تروریستی منافقین را - که بیش از ۱۷ هزار ایرانی را قربانی عملیاتهای تروریستی خود کردهاند - به عنوان «یک جایگزین سازمان یافته، کاملا آماده، واجد شرایط و مورد حمایت مردمی» برای دولت فعلی ایران توصیف کرد و «مریم رجوی» سرکرده تروریست این گروهک جنایتکار را «الهام بخش جهان» خواند.
این سیاستمدار آمریکایی در پایان یاوهگوییهای خود افزود: «با قاطعیت به شما میگویم که مردم آمریکا از هدف شما برای ایجاد یک جمهوری دموکراتیک، سکولار و غیرهستهای ایرانی حمایت میکنند».
پنس پیش از این نیز با ادعای منزوی کردن ایران بیش از هر زمان دیگری در دولت خود، مدعی شد که دولت کنونی واشنگتن در حال به عقب رفتن در این مسیر و بازگشت به سیاستهای ناکارآمد است.
منبع: فارس
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد