به گزارش جام جم آنلاین، جلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران در خصوص اجرای طرح ۹۹۹ در شهر گفت: طرح ۹۹۹ تا حدودی در تهران اجرا شد، قرار بود در این طرح ساکنین ۹۹۹ برج تهران اعم از مسکونی، تجاری و اداری در زمینه ایمنی و نحوه مقابله با خطرات آموزش ببینند، چون حوادث در برج ها تبعات بسیار خطرناکی در پی دارد.
وی ادامه داد: این طرح در بیش از ۱۰۰ برج اجرا شد، اما پس از شیوع ویروس کرونا با سرعت کندتری پیش رفت، چون اجرای آن مستلزم حضور فیزیکی شهروندان در ورودی هر برج بود. امیدواریم با بهبود شرایط این طرح با سرعت بالاتری پیگیری شود.
سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران افزود: این طرح به نوعی آگاهی و پرسش از شهروندان درخصوص ایمنی محل سکونت آن ها است. در واقع چک لیستی از خطرات و نکات ایمنی در محیط در سایت قرار دارد و شهروندان با توجه به شرایط و شکل رعایت ایمنی در محل سکونتشان سوالات را پاسخ خواهند داد.
ملکی اضافه کرد: پس از دریافت پاسخ ها در سایت، کارشناسان سازمان آتش نشانی این پاسخ ها را بررسی می کنند و نکات ایمنی را متناسب با منزل شهروندان به آن ها ارائه می دهند. به عنوان مثال به یک شهروند گفته می شود بهتر است ایمنی لوله های گاز منزل خود را چک کنید یا بخاری خانه را از وسایل منزل فاصله دهید و...
وی تاکید کرد: دستورالعمل های ایمنی هر خانه قطعا با واحد مسکونی طبقه بالا و یا ساختمان مجاور کاملا متفاوت است. اگر فردی منزل خود را تغییر دهد و دوباره به سایت مراجعه کند، نکات جدیدی مطابق با محل سکونت فعلی خود دریافت خواهد کرد.
سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران با اشاره به مزیت دیگر طرح پلاک ایمن گفت: اگر شهروندی تمایل به بازدید یک کارشناس آتش نشانی از منزل خود را داشته باشد، هماهنگی ها انجام خواهد شد و به متقاضی اعلام می شود که کارشناس چه روزی در منزل او حضور پیدا خواهد کرد. حضور کارشناس در محل به صورت رایگان و در شرایط فعلی منوط به بهبود شرایط کرونایی است.
بر اساس گزارش سایت شهر، او با بیان اینکه طرح پلاک ایمن آتش نشانی تهران در ماه آینده به مرحله اجرایی خواهد رسید، ذکر کرد: قطعا اجرای درست این طرح در کاهش حوادث موثر خواهد بود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر