رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح کرد:

تلاش محققان برای افزودن واکسن رازی در سبد واکسیناسیون

نتایج موفق مراحل اول و دوم کارآزمایی بالینی واکسن رازی کوو پارس

محقق اصلی کارآزمایی بالینی واکسن ایرانی رازی کوو پارس، از نتایج موفقیت آمیز مراحل اول و دوم کارآزمایی بالینی این واکسن ایرانی خبر داد و گفت: امیدواریم این نتایج در مرحله سوم هم تکرار شود.
کد خبر: ۱۳۳۰۳۶۳
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری صدا و سیما؛ دکتر سعید کلانتری متخصص بیماری‌های عفونی اظهار داشت: محققان ایرانی با تمام توان و ظرفیت در تلاش هستند تا محصولی ایمن، بی خطر، موثر و با کمترین عارضه را در اختیار هموطنان قرار دهند.

وی تاکید کرد که ما باید نتایج صحیح، متقن و علمی را به دست آوریم تا به طور دقیق مشخص شود، این واکسن ایرانی موثر، کارا و همچنین عوارض ناچیزی دارد و سپس آن را به جامعه عرضه کنیم.

این محقق افزود: تاکنون نتایج به دست آمده از واکسن رازی بسیار خوب بوده و امیدواریم فاز سوم را به همین خوبی انجام دهیم تا بتوانیم قولی که بابت تولید پنج میلیون دز این واکسن را به هموطنان دادیم، محقق کنیم.

دکتر کلانتری به ظرفیت اسمی این واکسن اشاره کرد و گفت: تولید حدود پنج میلیون دز واکسن رازی کوو پارس در حال انجام است که این میزان تولید تا پایان شهریور یا اوایل مهر ماه محقق می‌شود.


مرحله دوم کارآزمایی بالینی تقریبا به اتمام رسیده است

محقق اصلی واکسن رازی کوو پارس در ادامه این گفتگو تعداد داوطلبان مرحله دوم کارآزمایی بالینی این واکسن را ۵۰۰ نفر داوطلب اعلام کرد و اظهار داشت: فاز دوم کارآزمایی بالینی واکسن رازی کوو پارس تقریبا به پایان رسیده است.

دکتر کلانتری، روند کارآزمایی بالینی این واکسن را هم مطلوب ارزیابی کرد و یادآور شد: مرحله دوم به خوبی در حال انجام است و نتایج بررسی کارآزمایی بالینی این مرحله آماده ارسال به سازمان غذا و دارو است.

وی با بیان اینکه به زودی وارد فاز سوم کارآزمایی بالینی می‌شویم، گفت: تلاش ما این است که تا پایان شهریور یا حداکثر اوایل مهر ماه بتوانیم مجوز مصرف همگانی را اخذ کنیم.

محقق اصلی کارآزمایی بالینی واکسن ایرانی رازی کوو پارس ادامه داد: برای اخذ مجوز اضطراری باید مرحله سوم را آغاز کنیم و بعد از آن ارایه آنالیز و بررسی بینابینی این مرحله است که پس از آن مراحل به احتمال زیاد می‌توانیم مجوز اضطراری را اخذ و محصول خود را روانه بازار داخلی کنیم.

واکسن رازی کووپارس نخستین واکسن تزریقی - استنشاقی پروتئین نوترکیب کرونا است که مطابق با دستورالعمل سازمان جهانی بهداشت و سخت‌ترین پروتکل‌های داخلی درحال ساخت است. مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی در این واکسن از روش پروتئینی نوترکیب برای تولید آن استفاده کرده است.

این موسسه در فاصله زمانی اسفند ۹۸ تا اوایل فروردین ۹۹، کار طراحی این واکسن را به پایان رساند، فروردین ماه دزسنجی و فرمولاسیون انجام و آزمایش این واکسن روی ۵۰۰ حیوان آغار شد. در خرداد ماه تزریق به میمون و ارزیابی ایمنی زایی و بی خطری در این حیوان انجام شد و اواخر مرداد ماه ۹۹ پرونده به سازمان غذا و دارو ارسال شد.

کارآزمایی بالینی واکسن رازی کوو پارس با تزریق به ۲ داوطلب مرد با حضور کاظم خاوازی وزیر جهاد کشاورزی، جلیل کوهپایه زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران و جمعی از مسوولان و محققان دهم اسفند ماه ۹۹ در بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) تهران آغاز شد.
مرحله دوم کارآزمایی بالینی این واکسن هم در حال حاضر به اتمام رسیده است و براساس برنامه ریزی‌های انجام شده قرار است مرحله سوم کارآزمایی بالینی واکسن رازی کووپارس در پایان مردادماه آغاز شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها